Herfst uitjes in utrecht

De herfst in Utrecht is prachtig in al haar geuren en kleuren. Willen jullie een bedrijfsuitje boeken tijdens de frissere maanden? Op deze pagina geven wij onze favorieten weer. Kies je voor een dinerspel, of wil je toch liever een actief bedrijfsuitje in de buitenlucht? De opties voor teamuitjes in de herfst zijn eindeloos bij Uitjesbureau Utrecht. 

een bedrijfsuitje in utrecht

Bij ons boek je een origineel bedrijfsuitje in Utrecht. Naast de Domtoren is er zoveel meer te beleven! Utrecht heeft een prachtig decor voor je bedrijfsuitje. Dwaal tijdens je bedrijfsuitje in Utrecht langs de grachten, terrassen, musea en monumenten. Onze stadsspellen zijn via een tablet GPS gestuurd en brengen je langs de mooiste plekjes in Utrecht. Tijdens de herfst wil je misschien liever binnen zijn, daarom vind je op deze pagina een greep uit onze originele dinerspellen. Geniet tijdens je driegangendiner van spannend en hilarisch amusement! 

Onze top 3 herfst uitjes

wie is de mol the official game

Wie is de Mol is een spannend en actief teamuitje in het centrum van Utrecht. Verken de stad in haar mooie herfstkleuren. Bij dit bedrijfsuitje draait het om spannende opdrachten, kennis en vertrouwen. Maar kun jij je collega’s wel vertrouwen? Wij zijn er zeer trots op dat wij in Nederland de enige officiële licentiehouder van het Wie is de Mol spel zijn. Het spel is ontwikkeld door ons en IDTV.

monopoly streets
stadsspel

Tijdens de herfst gaan we niet suf binnen zitten en spelletjes spelen. Nee, met dit stadsspel gaan we naar buiten toe! Monopoly Streets is een stadsspel waarbij het draait om macht, geld, creativiteit en samenwerking. Weet jij Utrecht te veroveren en bezit jouw team straks de Oudegracht of de Domtoren? Als je een opdracht succesvol hebt afgerond staan hier euro’s tegenover. Maar, een verkeerde zet kan je de kop kosten! 

Ranking the stars
quiz

Je werkt elke dag samen met je collega’s, maar hoe goed ken je ze echt? Het Ranking the Stars spel in Utrecht is de ideale manier om je collega’s beter te leren kennen. Alles komt op tafel tijdens deze hilarische quiz en juist daarom is dit het perfecte teambuilding uitje. Bij Ranking the Stars wordt voorafgaand aan iedereen de meest hilarische en ongegeneerde vragenlijst voorgelegd. Vervolgens is het aan jou om al je collega’s te rangschikken!

bedrijfsuitjes in utrecht

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje in Utrecht? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Utrecht te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

indoor bedrijfsuitjes

Tijdens de herfst worden de dagen steeds korter en het weer kan zonnig, maar ook onstuimig zijn. Kies daarom tijdens de herfst voor een indoor bedrijfsuitje in Utrecht. Dit is een greep uit onze dinerspellen. Tijdens een dinerspel ben je lekker warm binnen en geniet je van een heerlijk driegangendiner.

de grote tv quiz dinershow

Is jullie gespreksonderwerp elke maandag ook wat er op tv is geweest afgelopen weekend? Dan is dit themadiner in Utrecht voor jullie! Een gezellig bedrijfsuitje heb je al snel met De Grote Tv Quiz Show Dinerspel! Een unieke Quiz Show waarbij bekende TV-quizformats in verschillende rondes voorbijkomen. Onder de leiding van een professionele host komen onder andere Ik Hou Van Holland, De Slimste Mens, Deal or No Deal en zelfs de koffertjes van Miljoenenjacht voorbij! 

la casa de papel dinerspel

La Casa De Papel is de hitserie van Netflix. Beleef het avontuur van Tokio, Helsinki, NairobiDenver en de rest tijdens een spannend en levensecht VR themadiner in Utrecht. El Profesor heeft jou en je collega’s geselecteerd als nieuwste leden van het verzet. Het is jouw taak om samen met je collega’s de Spaanse Munt te beroven. Intussen manipuleert crimineel meesterbrein El Profesor de politie om zijn plan uit te voeren. Hoe dit afloopt, ligt letterlijk in jouw handen!  

hou van holland dinerspel

Op zoek naar een oer-gezellig bedrijfsuitje? Kies dan voor het Hou van Holland teamuitje. Tijdens de Hou van Holland Quiz trakteren wij je op een flinke portie gezelligheid, teambuilding, spelletjes en muziek! De Hou van Holland Quiz is een aanrader voor een ontspannen en hilarisch uitje met je collega’s. De locatie wordt helemaal van top tot teen in Hollandse sferen versierd. Heeft jouw team genoeg kennis over Holland en onze Domstad om te winnen?

8.3
Reviews 415 beoordelingen klanten vertellen