Gamification: Office Escape Game Utrecht

» Uitje » Gamification-office-escape-game-utrecht

escape gamification

De Office Escape in Utrecht is een zenuwslopend bedrijfsuitje waarbij de spanning hoog oploopt. De deuren van kantoor vallen dicht en jullie zitten opgesloten. Door middel van het uitvoeren van verschillende opdrachten, het oplossen van raadsels en clues moet je samen met je teamgenoten de uitweg zien te vinden. Lukt het jullie om binnen 90 minuten deze escape game op te lossen? 

Inclusief

• Professionele presentator/coach
• Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
• Prijsuitreiking
• Originele teambuilding
• Geschikt voor elke locatie
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

1.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

030 - 223 22 31

Stuur ons een bericht

Chat met ons

Gamification: The Office Escape Game in Utrecht

Tijdens dit bedrijfsuitje in Utrecht ga je samen met je team aan de slag om de oplossing te vinden om te ontsnappen van jullie kantoor. Er komen verschillende opdrachten, hersenkrakers en clue's voorbij. Lukt het jullie om de oplossingen te vinden en binnen 90 minuten te ontsnappen uit deze unieke escape room? De Office Escape Game kan op elke gewenste locatie worden gespeeld. Ben je een evenement op kantoor aan het organiseren of juist buiten de deur? Elke locatie s geschikt voor dit teamuitje in Utrecht.  

Wat kun je verwachten van deze Escape Game in Utrecht?

Stel je voor... Je zit tijdens je bedrijfsuitje in Utrecht opgesloten, je bent gehackt en je kunt geen kant op. Hoe reageer je en ben je nog in staat om helder na te denken als de tijd doortikt? Samen met je team moeten jullie proberen binnen 90 minuten te ontsnappen aan de hand van verschillende aanwijzingen. Kraak de codes en hou je omgeving goed in de gaten voor eventuele extra aanwijzingen. Er rest jullie maar één taak, ontsnappen! Gaat het jullie lukken om de opdracht binnen de tijd te voltooien? Misschien wordt jouw team wel de winnaar van deze spannende escape game in Utrecht. De Office Escape Game is geschikt voor verschillende doeleinden. Ben je in charge om een introductieprogramma voor nieuwe medewerkers te ontwikkelen? Of ben je bezig met het analyseren van social skills in een recruitment programma? Deze gamification game is hier helemaal geschikt voor. 

Offerteaanvraag 

Hoe voelt het om opgesloten te zitten in jullie kantoor? Denk je dat je die druk wel aan kunt en denk je ook dat jij en je collega's zo goed op elkaar zijn ingesteld dat jullie deze spannende escape game met succes kunnen voltooien? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit bedrijfsuitje is te boeken in alle grote steden van Nederland zoals Amsterdam en Alkmaar.

Offerte Aanvragen

Inclusief

• Professionele presentator/coach
• Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
• Prijsuitreiking
• Originele teambuilding
• Geschikt voor elke locatie
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

1.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

030 - 223 22 31

Stuur ons een bericht

Chat met ons

8.3
Reviews 376 beoordelingen klanten vertellen