Vergaderen en Stadsspel in Utrecht

» Uitje » Vergaderen-en-stadsspel-in-utrecht

arrangement teambuilding

Tijdens dit zakelijke bedrijfsuitje in Utrecht start je de dag met een vergadering. Na een lange ochtend en middag vergaderen zullen jullie wel toe zijn aan wat meer actie en sensatie. Het is tijd voor een spannend stadsspel in het centrum van Utrecht! Kies je voor actief stadsspel waarbij je Utrecht beter leert kennen, zoals het Geheimen van Utrecht stadsspel of ga je voor een escape room voor grote groepen, zoals Escape City of de Canal Escape? 

Inclusief

  • Vergaderlocatie
  • Lunch
  • Professionele spelleider
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

030 - 223 22 31

Stuur ons een bericht

City game met vergadering in Utrecht 

Op zoek naar een teambuilding activiteit na jullie lange ochtend vergaderen? Ons arrangement Vergaderen met Stadsspel biedt deze mogelijkheid. Sluit de zakelijke ochtend af met een spannend en actief bedrijfsuitje in Utrecht. Tussendoor genieten jullie nog van een heerlijke lunch in een gezellige horecalocatie. Geniet van de buitenlucht en door de samenwerkingsopdrachten versterken jullie de teambuilding onderling.  

Wat kun je verwachten van het arrangement Vergaderen met Stadsspel? 

Tijdens dit arrangement in Utrecht staat er in de ochtend het zakelijke gedeelte van de dag op de planning. Dit is mogelijk bij jullie op kantoor, maar de vergadering kan ook plaatsvinden in een sfeervolle horecalocatie in Utrecht. Na een ochtend vol vergaderingen en zakelijke meetings zullen jullie wel trek hebben. Er staat een heerlijke lunch op jullie te wachten! Jullie kunnen lekker bijkletsen en alvast voorbereiden op het actieve middagprogramma.  

Na de lunch staat onze enthousiaste spelleider voor jullie klaar om een introductie en speluitleg te geven. Na de speluitleg gaan jullie in teams op pad uitgerust met een tablet en een tas¬†met¬†spelmaterialen. De tablet is¬†met gps verbonden en aan de hand van jullie locatie zullen jullie verschillende soorten opdrachten moeten voltooien.¬†Welk stadsspel¬†gaan jullie spelen?¬†Denk bijvoorbeeld aan het altijd spannende en verrassende¬†Offici√ęle¬†Wie is de Mol stadsspel of een Escape City waar jullie uit het centrum van Utrecht moeten ontsnappen.¬†Utrecht is perfect voor een spannende¬†city¬†game vanwege de vele verborgen gangetjes en straatjes.¬†

Bij de prijsuitreiking zal het winnende team in het zonnetje worden gezet met een mooie prijs en natuurlijk eeuwige roem. Willen jullie de dag nog gezellig en feestelijk afsluiten met een borrel op een rondvaartboot door de grachten van Utrecht? Of eindigen jullie liever met een heerlijk driegangendiner? Alles is mogelijk! 

Offerteaanvraag 

Willen jullie de zakelijke dag afsluiten met een spannend stadsspel in Utrecht? Ons arrangement Vergaderen met Stadsspel biedt deze mogelijkheid! Dit arrangement kan helemaal op maat voor jullie worden samengesteld. Wij bieden ook nog andere arrangementen aan, zoals de Borrelboot met Hou van Holland Dinerspel of de Floating & Walking Dinner. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Vergaderlocatie
  • Lunch
  • Professionele spelleider
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

030 - 223 22 31

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 497 beoordelingen klanten vertellen