Bedrijfsfeest Machtig Marrakech – 1001 nachten Utrecht

» Uitje » Bedrijfsfeest-machtig-marrakech-1001-nachten-utrecht

bedrijfsfeest

Een uniek themafeest of bedrijfsfeest met je collega's in Utrecht... Of zijn jullie toch in Marrakech? Waan je in de smalle straatjes en op gezellige pleintjes, laat je betoveren door onze waarzegster en verrassen door spectaculaire acts. Wij regelen het entertainment, diner, borrelhapjes en drankjes, het enige wat jij en je collega's hoeven te doen is genieten van een geweldige avond!

Inclusief

 • Uitnodigingen in stijl
 • Fotograaf
 • Aankleding van locatie
 • Entertainment
 • Licht en Geluid
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Diner of buffet
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

030 - 223 22 31

Stuur ons een bericht

Uniek bedrijfsfeest in Utrecht met thema Machtig Marrakech 

Vanavond vieren jullie je personeelsfeest op het wereldberoemde Djemaa el Fna plein in Marrakech, en dat in het prachtige oude centrum van Utrecht! Ben je benieuwd hoe jouw toekomst eruitziet? Laat het voorspellen door onze waarzegster, die dwars door de tijd heen kan kijken. Ben jij er klaar voor om je verborgen talenten te delen met je collega's? Doe mee aan een cursus buikdansen en verras iedereen! Geniet mee en beleef je bedrijfsfeest op een originele manier in Utrecht.  

Hoe verloopt het personeelsfeest Machtig Marrakech?

Sultan Abd-el-Moumen en zijn dames heten jullie van harte welkom bij aankomst. Wanneer jullie gezelschap compleet is, worden jullie rondgeleid door de kleurrijke steegjes en gangetjes waar Marrakech bekend om staat. Je knippert met je ogen en het mystieke Marokko komt tijdens dit originele personeelsfeest tot leven.  

De hele avond zal de Hollandse bar (bier, wijn, fris) onbeperkt voor jullie beschikbaar zijn. Bij een drankje hoort natuurlijk ook een lekker hapje en laat Marokko nou net een land zijn waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Een heerlijk driegangendiner staat voor jullie klaar. Later op de avond serveren de dames uit de harem van de Sultan jullie graag nog wat lekkere hapjes om de trek te laten verdwijnen. Na het diner proberen alle acts jullie naar hun stand te lokken, Yoliyna probeert een spectaculaire indruk achter te laten met buikdansen en haar reuzenpython en de waarzegster zal vanachter een voile gordijn proberen jouw toekomst te voorspellen. Tijdens het bedrijfsfeest Machtig Marrakech kun je het allemaal meemaken.  

Wil je even tot rust komen en de drukte vermijden? We nodigen je uit op het kleurrijke Waterpijpplein. Relax op een Oosters hemelbed en zak weg in de vele zachte, kleurrijke kussens. Geniet van authentieke smaken van de waterpijp en een heerlijk kopje Marokkaanse thee. Uitgerust kun je daarna alle verleidingen van dit feest in Marrakech weer aan.  

Offerteaanvraag

Na afloop van dit bedrijfsfeest ontvangen jullie een fotorapportage waarmee jullie later alle verborgen herinneringen aan Machtig Marrakech weer kunnen terughalen. Dit bedrijfsfeest in Utrecht is helemaal op maat samen te stellen. Wil je meer informatie? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit uitje is te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. Rotterdam, Leiden en Groningen. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Uitnodigingen in stijl
 • Fotograaf
 • Aankleding van locatie
 • Entertainment
 • Licht en Geluid
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Diner of buffet
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

030 - 223 22 31

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 497 beoordelingen klanten vertellen