Teamuitje in Utrecht

Ben jij verantwoordelijk om deze keer jullie teamuitje in Utrecht te organiseren? Heb je al ideeen in je hoofd? Denk je aan een sportieve middag of juist meer relaxed? Bij Uitjesbureau Utrecht weten we voor al jullie wensen het meest geschikte teamuitje te vinden. Uiteindelijk draait het om verbinden met je collega’s. Op deze manier kun je er even helemaal tussenuit. Laat de drukte van de werkvloer achter je en geniet! Onze prachtige Domstad biedt alle mogelijkheden voor het perfecte dagje uit. Ga je voor een spannende citygame in het centrum of kies je liever voor een rondvaart op de grachten van Utrecht? Wij organiseren het voor je.

Organiseer je teamuitje in Utrecht

Wij helpen jou graag op weg met het organiseren van een leuk teamuitje in Utrecht. Wanneer is een uitje voor jou geslaagd? We weten uit ervaring dat dat voor iedereen anders is, maar er zullen ook zeker overeenkomsten zijn. Gezelligheid, teambuilding, originaliteit en informeel zijn antwoorden die wij vaak horen! Uitjesbureau Utrecht denkt mee en houdt rekening met de wensen die jullie hebben. Op deze manier komen wij met elkaar tot het teamuitje wat bij jou, je collega’s en de organisatie past. Onze ervaren eventmanagers kennen de leukste en meest bijzondere plekjes van Utrecht. Kies je voor een van onze actieve stadsspellen? Of ga je de uitdaging om de teambuilding te versterken aan vanachter de computer? Onze online games zijn ook zeker geschikt als teambuildingsactiviteit.

De leukste teamuitjes in Utrecht

Waar vind je leuke teamuitjes in Utrecht? Bij Uitjesbureau Utrecht natuurlijk! Verbinding ontstaat door samen te werken en nieuwe dingen te ondernemen. Even uit de standaard setting van kantoor of een andere werkplek. Ga naar buiten met een van onze citygames. Een actief uitje waarbij je verschillende uitdagende opdrachten in teamverband moet voltooien. Wat dacht je van ons Monopoly Streets stadsspel? Verover de straten, gebouwen en pleinen van de Domstad en strijd tegen je collega’s in de andere teams. Heb je al gehoord van ons spectaculaire teamuitje Hunted? Het wordt gespeeld in het centrum van Utrecht en wij zijn de enige officiële aanbieders in de evenementenbranche. In samenwerking met de TV producent Simpel Zodiak hebben wij dit format speciaal ontwikkeld voor grote groepen en bedrijven. Lukt het jouw team om uit handen te blijven van de hunters?

Onze top 3 teamuitjes

Gezellige Pubquiz in Utrecht

Met dit uitdagende kennisspel in de mooie stad Utrecht kunnen we jullie verzekeren dat jullie teamuitje een en al gezelligheid wordt. Tijdens de pubquiz komen er verschillende rondes voorbij waarin je in teams al jullie kennis over geschiedenis, politiek, aardrijkskunde en muziek kunt laten zien. Welk team heeft de benodigde kennis en samenwerking skills in huis om de winst mee naar huis te nemen? Hoe is de algemene kennis verdeeld binnen jouw team? Wie was bijvoorbeeld de eerste vrouwelijke huisarts in Nederland? En van welk land is Tbilisi de hoofdstad? Er komt van alles voorbij tijdens dit teamuitje! 

Escape City in Utrecht

Tijdens dit interactieve teamuitje Escape City in Utrecht is de spanning vanaf de eerste minuut aanwezig. Het 3,5 uur durende spel bevat opdrachten, clues, codes en kennisvragen. Geniet ondertussen van de prachtige Utrechtse Domtoren, Oudegracht en de mooie pleintjes, maar laat je niet afleiden! Het doel van Escape City Utrecht is ontsnappen uit de binnenstad van Utrecht! Tijdens dit zenuwslopende bedrijfsuitje in Utrecht kom je raadsels, geheimen en codes tegen. De codes moeten gekraakt worden om punten te verdienen die jij samen met je team nodig hebt om te ontsnappen!

Escape uit Fort Vechten

Fort Vechten in Utrecht is een unieke locatie en het is het op één na grootste fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie (Unesco Erfgoed). Dit teamuitje bij Fort Vechten bestaat uit maar liefst drie verschillende mysterieuze afgesloten ruimtes. Jullie spelen verschillende uitdagende opdrachten, naast de opdrachten in het Fort wordt het spel afgewisseld met actieve buitenopdrachten. We kunnen verzekeren dat dit teamuitje een onvergetelijke ervaring is. Fort bij Vechten in Utrecht is hét tofste decor om een spannende escape game te spelen. Dit teambuildings uitje is het best geschikt voor grote groepen van 30 tot 90 personen.

Teamuitje organiseren in Utrecht?

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje in Utrecht? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Utrecht te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Teamuitje op maat gemaakt voor jouw organisatie

Bij onze op maat gemaakte teamuitjes kijken wij naar jullie wensen en ideeën. Wil je een unieke personeelsuitje voor je collega’s organiseren? Bij Uitjesbureau Utrecht denken we graag out of the box. Op deze manier komen de vetste ideeën tot stand en kunnen wij een geweldige dag voor jou en je collega’s organiseren. Zijn onze standaard bedrijfsuitjes niets voor jullie? In het verleden hebben wij meerdere malen unieke bedrijfsfeesten mogen organiseren, maar ook zakelijke bijeenkomsten met een social fun activiteit achteraf. Willen jullie graag input en feedback vanuit het personeel over de gang van zaken op de werkvloer? Wij kunnen onze games zo maken en aanpassen dat jullie er aan het einde van de dag (of het weekend) waardevolle informatie uit kunnen halen! 

Rondvaart door Utrechtse grachten

Ontdek Utrecht vanaf het water en geniet van een heel ander uitzicht. Bekijk de historische gevels van huizen aan de gracht, gebeeldhouwde tableaus en allerlei prachtige bomen langs de gracht, waarvan sommige wel 200 jaar oud zijn! De Oudegracht is de bekendste gracht van Utrecht en is ongeveer twee kilometer lang. Door de vele werfkelders zijn de grachten van Utrecht weer totaal anders dan die van Amsterdam. In de tweede helft van de twaalfde eeuw kwamen de inwoners van Utrecht op het idee om vanaf de aanlegkade tunnels te graven naar de woningen langs de gracht. Zo ontstonden de typisch Utrechtse, dubbele kades. Bekijk alle mooie plekjes vanaf het water met de Canal Escape of tijdens het arrangement Cursus Plat Uteregs met een rondvaart in Utrecht.

8.4
Reviews 478 beoordelingen klanten vertellen