Wie is de Mol | The Official Game Utrecht

» Uitje » Wie-is-de-mol-utrecht

bekend van TV spanning sportief

Bij het offici√ęle Wie is de Mol bedrijfsuitje draait het om vertrouwen, diverse opdrachten¬†succesvol afronden¬†en kennis.¬†Wie is de Mol is al jaren een groot succes. In samenwerking met IDTV hebben wij een unieke game ontwikkeld, namelijk het Wie is de Mol bedrijfsuitje. Wij zijn trots dat wij de enige aanbieder zijn die alle originele namen, tunes, spelformats, geluidseffecten en ervaringen van deelnemers mogen gebruiken.¬†Lukt het jou om de Mol binnen jouw team te ontmaskeren?

Inclusief

  • Professionele presentator
  • Tablet met Wie is de Mol app
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking voor de winnaar en de beste Mol
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

39.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 15 ‚ā¨ 39.50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

030 - 223 22 31

Stuur ons een bericht

De offici√ęle Wie is de Mol Game in Utrecht

Wie kent Wie is de Mol nou niet? Wij hebben in samenwerking met de originele makers van het Wie is de Mol tv-programma IDTV de mogelijkheid¬†gecre√ęerd¬†om zelf te kunnen ervaren hoe het is om in de schoenen te staan van kandidaat of misschien zelfs¬†van de¬†Mol. Wij zijn het enige evenementenbureau in Nederland met een licentie om de offici√ęle Wie is de Mol¬†game¬†als bedrijfsuitje aan te bieden.¬†Alleen bij ons vind je dus alle waanzinnige filmpjes, bekende acteurs, jokers, vrijstellingen, Wie is de Mol tunes en natuurlijk de welbekende eindtest van 10 vragen over het doen en laten van de Mol. Wie is er te vertrouwen en wie niet? Dit teamuitje in Utrecht zorgt voor spanning, het vergt oplettendheid en¬†natuurlijk¬†samenwerking.¬†¬†

Wat kun je verwachten van het bedrijfsuitje Wie is de Mol?

Jullie worden welkom geheten door onze entertainer¬†in¬†een sfeervolle horecalocatie in het centrum van Utrecht. Na een introductie en speluitleg gaan jullie in teams¬†van 8 personen¬†op pad, uitgerust met een plattegrond, spelmaterialen en een¬†tablet met GPS-verbinding.¬†Op de tablet staat de offici√ęle Wie is de Mol app, met deze interactieve app worden¬†jullie¬†door het spel geleidt en uitgedaagd om zoveel mogelijk geld te verdienen voor de pot.¬†In elk team zal een Mol proberen de opdrachten te saboteren, de Mol wordt vooraf door ons ingelicht en is op de hoogte van alle opdrachten. De spanning en het enthousiasme is vanaf het begin af aan meteen voelbaar. Wie is er te vertrouwen en wie probeert het¬†geldbedrag in de pot zo laag mogelijk te houden? Zelfs je meest favoriete collega is tijdens dit teamuitje niet te vertrouwen.¬†¬†

De route leidt jullie langs de mooiste plekjes van Utrecht, jullie wandelen door het oude centrum, langs de Oude Gracht, de Domtoren en wie weet zien jullie nog een glimp van het Spoorwegmuseum. Geniet van al het moois wat je tegenkomt onderweg, maar hou je zintuigen op scherp zodat je geen Mol acties mist!  

Tijdens het spel worden alle Mol acties vastgelegd. Aan het einde van de game, komen jullie weer bij elkaar en onder het genot van een drankje kijken jullie met elkaar terug waar jullie zijn 'gemold'. Naast de teamprestatie, zal er ook een individuele prestatie zijn, de combinatie van beiden prestaties zal de uiteindelijke winnaar bepalen. Geniet van deze unieke ervaring, maar onthoud... Niets is wat het lijkt tijdens dit teamuitje in Utrecht.  

Wie is de Mol teamuitje uitbreiden?

Wil je het Offici√ęle Wie is de Mol bedrijfsuitje in Utrecht uitbreiden tot een arrangement? Wij kunnen dit uitje op maat samenstellen zodat jij en je collega's een hele dag kunnen genieten. Wil je graag de dag afsluiten met een gezellige borrel of een heerlijk driegangendiner? Het is ook mogelijk om te starten met een lunch, zodat jullie met een gevulde maag kunnen beginnen met het Wie is de Mol stadsspel in Utrecht!

Offerteaanvraag 

Zet je zintuigen op scherp tijdens dit bedrijfsuitje in Utrecht. Wie gaat er voor de pot en wie kiest er voor het team? Ben jij in staat om de acties van de Mol te ontdekken? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit uitje is te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. Rotterdam, Amsterdam en Breda. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele presentator
  • Tablet met Wie is de Mol app
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking voor de winnaar en de beste Mol
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

39.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 15 ‚ā¨ 39.50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

030 - 223 22 31

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen