Ontdek de Mol in Utrecht

» Uitje » Ontdek-de-mol-in-utrecht

bekend van TV spannend

Tijdens het spannende stadsspel Ontdek de Mol in Utrecht is niemand te vertrouwen. In elk team van 8 personen zit een Mol die de opdrachten probeert te saboteren. Durf jij de strijd aan te gaan met je collega's om de Mol te ontmaskeren? Ga jij een bondje aan met een van je teamgenoten of hou je alle informatie voor jezelf tijdens dit teamuitje?

Inclusief

  • Professionele begeleiding
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

24.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 ‚ā¨ 24.50 p.p. excl BTW
30 - 49 ‚ā¨ 27.50 p.p. excl BTW
15 - 29 ‚ā¨ 34.50 p.p. excl BTW

Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

030 - 223 22 31

Stuur ons een bericht

Ontdek de Mol Stadsspel in Utrecht

Tijdens het spannende groepsuitje Ontdek de Mol Stadsspel in Utrecht kun je niemand vertrouwen! In ieder team zit namelijk een Mol die de boel probeert te saboteren, hij of zij probeert het bedrag in de pot zo laag mogelijk te houden. Aan jullie de zware taak om de Mol binnen het team te ontmaskeren.  

Wat kun je verwachten tijdens het groepsuitje Ontdek de Mol?

Jullie worden enthousiast welkom geheten door onze professionele spelleider. De teams zijn op voorhand ingedeeld en de Mollen zijn vooraf door ons ingelicht. Na een uitgebreide speluitleg gaan jullie per team van 8 personen met een tablet het centrum van Utrecht in. Je voert met je team verschillende opdrachten uit, er komen hersenkrakers en clue’s voorbij die jullie moeten oplossen. De bezienswaardigheden in de prachtige Domstad kunnen jullie misschien wel afleiden van het spel, pas op dat je niet te veel afgeleid wordt anders is het voor de Mol wel erg makkelijk om te saboteren. De Mollen kennen alle ins en outs van de opdrachten die jullie moeten uitvoeren en zijn er om jullie goed dwars te zitten tijdens het spel. Lukt het jou om de Mol binnen jouw team te ontdekken? Aan het einde van het spel komen jullie weer bij elkaar en worden de prijzen uitgereikt voor het beste team en natuurlijk voor de beste Mol.  

Ontdek de Mol teamuitje uitbreiden?

Wil je het Ontdek de Mol bedrijfsuitje in Utrecht uitbreiden tot een arrangement? Wij kunnen dit uitje op maat samenstellen zodat jij en je collega's een hele dag kunnen genieten. Wil je graag de dag afsluiten met een gezellige borrel of een heerlijk driegangendiner? Het is ook mogelijk om te starten met een lunch, zodat jullie met een gevulde maag kunnen beginnen met het Ontdek de Mol stadsspel in Utrecht!

Offerteaanvraag 

De benodigde ingredi√ęnten om dit bedrijfsuitje in Utrecht tot een succes te maken zijn lef, gevoel voor humor, creativiteit en mensenkennis. Denk je dat je het in je hebt om de Mol te ontmaskeren? Ontdek het tijdens dit spannende teamuitje in Utrecht. Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit bedrijfsuitje is te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. Rotterdam, Amsterdam en Den Haag.¬†

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele begeleiding
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

24.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 ‚ā¨ 24.50 p.p. excl BTW
30 - 49 ‚ā¨ 27.50 p.p. excl BTW
15 - 29 ‚ā¨ 34.50 p.p. excl BTW

Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

030 - 223 22 31

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen