Teambuilding in Utrecht

Door het organiseren van een uniek teambuilding bedrijfsuitje in Utrecht tijdens de zomer van 2024 creëer je verbinding tussen collega’s. Wij weten welke teambuilding activiteiten werken, wat leuk is en wat blijft hangen. Het doel van de teambuilding activiteiten is om een fijne samenwerking, sociale verbinding, vertrouwen en groepsdynamiek te creëren met je collega’s.

Teambuilding activiteiten in Utrecht

Ben jij aan de beurt om een teamuitje te organiseren? Je bent op de juiste pagina beland! Een teambuildingsactiviteit is een mooie gelegenheid om tijdens een bedrijfsuitje in Utrecht kennis te maken met de recente ontwikkelingen van je bedrijf of om kennis te maken met nieuwe personeelsleden. Tijdens onze unieke teamuitjes staat samenwerken en verbinding centraal. Onze ervaren eventmanagers kunnen je goed adviseren over een teambuildingsactiviteit dat werkt en wat bij jullie past.

Originele uitjes met je collega’s

Wil je graag de stad verkennen tijdens je bedrijfsuitje? Loop langs de Dom, de prachtige grachten en het Neude tijdens het stadsspel De Geheimen van Utrecht. Of willen jullie Utrecht verkennen vanaf het water? Ook dat is mogelijk! Stap aan boord van de borrelboot en geniet daarna van een spannend dinerspel. Onze stadsspellen zijn allemaal GPS gestuurd via een tablet. Je loopt tijdens deze bedrijfsuitjes een route langs de mooiste iconen van de stad Utrecht. 

Onze top teamuitjes

Pubquiz met diner Utrecht

Ben jij klaar voor een gezellig avondje uit met collega’s? Je ervaart het tijdens de gezellige Pubquiz met diner in Utrecht. De hele avond staat in het teken van teambuilding en lekker eten. Er komen diverse thema’s aan bod zoals politiek, sport, muziekkennis en films. Ontdek de geheime talenten van je collega’s en wie weet spelen jullie wel de sterren van de hemel en eindigen jullie op de eerste plek! De rondes van het spel worden tussen de gangen door gespeeld. Hierdoor hebben jullie tijdens het diner de tijd om bij te praten en natuurlijk de tactieken voor het spel te bespreken. Laat je tijdens de gangen niet al te veel afleiden, want voor je het weet moeten jullie weer beginnen!  

Geheimen van Utrecht

Tijdens dit actieve bedrijfsuitje wandel je langs de oude grachten, prachtige pleintjes en mooie parken. Ontdek samen met je team alle geheimen die de stad Utrecht te bieden heeft. Jullie zullen bij alle locaties bijzondere opdrachten en vragen moeten beantwoorden, zo vinden jullie de weg van geheim naar geheim. Samenwerking, creativiteit, navigatie en speurzin zijn eigenschappen die jullie nodig zullen hebben tijdens deze teambuilding activiteit. Weet jij samen met je team de meeste geheimen te ontdekken binnen de tijd? Dan zijn jullie de terechte winnaars van dit spannende stadsspel in het oude centrum van Utrecht. Ga jij de strijd aan?

Escape uit Fort Vechten

Fort Vechten in Utrecht is een unieke locatie en is het op één na grootste fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie (Unesco Erfgoed). Dit teamuitje bij Fort Vechten bestaat uit maar liefst drie verschillende mysterieuze afgesloten ruimtes. Jullie spelen verschillende uitdagende opdrachten, naast de opdrachten in het Fort wordt het spel afgewisseld met actieve buitenopdrachten. Lukt het jullie om de puzzels, raadsels en opdrachten in 3 zones, ieder binnen een uur, op te lossen? Logisch nadenken en samenwerking zijn de sleutel tot succes. Fort bij Vechten in Utrecht is hét decor om een spannende escape game te spelen. 

leuke teambuilding activiteit in Utrecht

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje in Utrecht? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Utrecht te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Online teambuilding op afstand

Ben je opzoek naar een online bedrijfsuitje? Wij organiseren de tofste online bedrijfsuitjes, waarbij online teambuilding centraal staat. Juist in deze tijd zijn bedrijfsuitjes extra belangrijk om het teamgevoel te versterken. Vertel ons al je wensen en behoeften en wij organiseren voor jou en je collega’s een super leuke dag  die jullie niet snel zullen vergeten! Het aanbod van online bedrijfsuitjes is erg groot. Heb jij nog geen idee wat voor soort online bedrijfsuitje je wilt organiseren? Dat is geen probleem. Wij hebben op deze pagina een aantal originele online teamuitjes geselecteerd. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren eventmanagers inspireren je graag. Wij kunnen ook online teamuitjes op maat voor jullie maken, niks is ons te gek! 

Groepsversterking en plezier

Willen jullie even ontladen van alle werkstress? Kies dan voor een (online) Pubquiz in Utrecht. Tijdens dit hilarische bedrijfsuitje krijgt teambuilding een hele andere betekenis, aangezien jullie elkaar nu vanaf een heel ander perspectief leren kennen. Tijdens deze avond komen er verschillende rondes voorbij waarin jullie in teams al jullie kennis over geschiedenis, politiek, aardrijkskunde en muziek kunnen laten zien. Het is ook mogelijk om je eigen vragen te bedenken die terugkomen in de quiz. Lukt het jullie om er met de winst van door te gaan? 

8.4
Reviews 497 beoordelingen klanten vertellen