Groepsuitje in Utrecht

In 2024 op zoek naar een groepsuitje in Utrecht in tijdens de zomer? Utrecht staat bekend om de mooie grachten, werfkelders, de Dom, vele winkels en natuurlijk geweldige restaurants. Kortom, Utrecht is de perfecte locatie om een groepsuitje te organiseren! Wil je een groepsuitje voor grote groepen organiseren? Bij Uitjesbureau Utrecht helpen we je graag om de perfecte dag en activiteit voor jou en je collega’s te bedenken. Ontdek samen de stad en ga de verbinding aan met je collega’s. Op deze manier breng je de teambuilding naar een hoger niveau. Op deze pagina hebben wij de leukste ideeen voor groepsuitjes voor je op een rijtje gezet.

GROEPSUITJE IN UTRECHT

Ben je een groepsuitje in Utrecht voor jou en je collega’s aan het organiseren? Bij Uitjesbureau Utrecht ben je aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van groepsuitjes voor grote groepen. Wij kennen de leukste plekjes en combinaties voor elk budget. Wil je Utrecht bekijken vanaf het water? Of speel je liever een spannend dinerspel in een van de vele gezellige restaurants in het centrum van Utrecht? Ga je voor ontspanning tijdens een rondvaart door Utrecht of voor actie en competitie tijdens Hunted | The Official Game. De keuze is reuze én helemaal aan jullie! Wil je de dag afsluiten met een diner of juist tussen de middag tijd maken voor een gezellige lunch? Laat het ons weten en wij regelen het voor jullie.

Leuke groepsuitjes

Wij hebben een ruim assortiment met leuke groepsuitjes. Leuke uitjes zijn onze favoriet. Wij inspireren je graag met onze kennis en ervaring. Heb je niet zoveel budget en ben je op zoek naar een goedkoop uitje, of speelt budget geen rol? Wij kunnen voor elk budget een origineel personeelsuitje organiseren en samenstellen. Wist je dat we bij Uitjesbureau Utrecht als enige evenementenbureau een licentie hebben om een fantastisch en origineel bedrijfsuitje te mogen organiseren? In samenwerking met IDTV, de programmamakers van Wie is de Mol, hebben wij het bedrijfsuitje Wie is de Mol mogen ontwikkelen. Met alle jokers, vrijstellingen, muziek, opdrachten en testvragen is dit uitje gegarandeerd een succes! Of ga je liever voor een gezellige, traditionele pubquiz waarbij je algemene kennis zwaar op de proef wordt gesteld door onze professionele quizmaster. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder! 

Onze top 3 groepsuitjes

Hou van Holland Dinerspel

Zijn jullie toe aan een gezellig en ontspannen teamuitje in Utrecht waarbij hilariteit en gezelligheid voorop staat? Bij het Hou van Holland dinerspel zijn jullie aan het goede adres. Terwijl jullie genieten van een overheerlijk driegangendiner, spelen jullie het bekende Hou van Holland spel. Deze avond zullen jullie het zonder Linda de Mol moeten doen, maar onze eigen fantastische entertainer zal een avond voor jullie verzorgen die jullie niet snel meer zullen vergeten. 

Geheimen van utrecht stadsspel

Heb je altijd al Utrecht beter willen leren kennen? Na dit teamuitje ben jij een Utrecht expert. Ga op zoek naar de verborgen parels in Utrecht. Voer bijzondere opdrachten uit en beantwoord quizvragen over Utrecht, zo vinden jullie de weg van geheim naar geheim. Samenwerking, creativiteit, navigatie en speurzin zijn eigenschappen die jullie nodig zullen hebben tijdens deze teambuilding activiteit. Lukt het jouw team om als eerste alle geheimen te ontdekken?

Canal Escape in Utrecht

Ga op zoek naar elkaars kwaliteiten, luister naar elkaar en werk goed samen. Onze Canal Escape in Utrecht is een uniek teamuitje op het water waar de spanning opbouwt naar mate de tijd verstrekt. Welk team weet als eerste de uitgang van het grachtenweb te vinden? Via de Canal Escape app worden jullie naar verschillende locaties gestuurd. Bij alle locaties moeten verschillende opdrachten worden voltooid, denk aan hersenkrakers, foto opdrachten en kennisvragen. 

GROEPSUITJE OP MAAT IN UTRECHT

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie groepsuitje in Utrecht? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Utrecht te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Groepsuitje met dinerspel

Een game spelen terwijl je geniet van een diner in een gezellige horecalocatie? Dat kan met onze dinerspellen in Utrecht. Bekijk ons aanbod van verschillende spellen met diner. Ga je voor spanning en sensatie? Tijdens het moorddiner stap je in de schoenen van rechercheur. Een spannend moordspel met scripts, kostuums en geheimzinnige taferelen. Kom erachter wie de moord heeft gepleegd, of ben jij degene met bloed aan je vingers? Heb je meer zin in een ontspannen avond? Bij ons Ranking your Colleagues dinerspel gaan jij en je collega’s elkaar rangschikken aan de hand van hilarische stellingen. Leer je collega’s tijdens dit groepsuitje nóg beter kennen. Iedereen gaat met zijn of haar billen bloot tijdens dit uitje. 

Wateractiviteiten Utrecht

Liever een groepsuitje op het water? In Utrecht heb je prachtige grachten, wist je dat de grachtengordel in Utrecht zo’n 2 km lang is? De bekendste gracht is de Oudegracht. Door de vele werfkelders zijn de grachten in Utrecht weer totaal anders dan die in Amsterdam. Tijdens een groepsuitje op het water zie je weer andere dingen dan dat je door de stad wandelt. Wij bieden verschillende activiteiten aan op de grachten van Utrecht. Denk aan onze Canal Escape, maar ook in veel van onze arrangementen hebben we een rondvaart of een boottocht verwerkt. Bekijk eens ons arrangement Borrelboot met Ontdek de Mol dinerspel of de Floating & Walking Dinner in Utrecht.

8.4
Reviews 497 beoordelingen klanten vertellen