Voorjaarsuitjes in Utrecht

In Utrecht valt veel te zien en veel te beleven, vooral in het begin van de lente. De geuren van Utrecht in bloei is een perfect moment voor een outdoor bedrijfsuitje of groepsuitje. Voor teambuilding in Utrecht ben je bij ons aan het juiste adres. Utrecht is perfect voor teambuilding activiteiten om vervolgens de dag af te sluiten met heerlijk etentje of borrel op het terras.

Een bedrijfsuitje in Utrecht met mooi weer

Naast de Domtoren is er zoveel meer te beleven in Utrecht! Dwaal tijdens je outdoor bedrijfsuitje in Utrecht langs de grachten, terrassen, musea en monumenten. Onze stadsspellen zijn via een tablet GPS gestuurd en brengen je langs de mooiste plekjes in Utrecht. Wij willen je graag inspireren met de leukste activiteiten om te doen tijdens een bedrijfsuitje met mooi weer in Utrecht. Lees meer over onze outdoor activiteiten op deze pagina. Wil je meer informatie over een uitje in het voorjaar? Onze ervaren eventmanagers staan voor je klaar om je te helpen met het kiezen van een activiteit die aansluit bij de wensen van jou en je collega’s.

Onze top 3 voorjaarsuitjes

Geheimen van Utrecht

Tijdens dit actieve bedrijfsuitje wandel je langs de oude grachten, prachtige pleintjes en mooie parken. Ontdek samen met je team alle geheimen die de stad Utrecht te bieden heeft. Ondertussen beantwoorden jullie verschillende vragen en opdrachten. Elk team gaat op pad met een tablet en de juiste spelmaterialen, op zoek naar de verborgen parels in Utrecht. Weet jij samen met je team de meeste geheimen te ontdekken binnen de tijd? Dan zijn jullie de terechte winnaars van dit spannende stadsspel.

Hunted citygame utrecht

Tijdens het kat en muis spel Hunted | The Game Experience is het jullie taak om niet gepakt te worden door de recherche. Maar pas op, zijn er soms meer mensen naast de recherche op zoek naar jullie? Tijdens dit teamuitje is het belangrijk om goed samen te werken. Wees op je hoede want niks is wat het lijkt! Verwacht spanning, een hoog adrenaline gehalte en probeer je naam te zuiveren. Jouw team is voortvluchtig en de recherche is met man en macht op zoek naar jullie. 

Cultureel genieten in utrecht

Op zoek naar een actief personeelsuitje waarmee jullie op cultureel avontuur gaan in het centrum van Utrecht? Met ons arrangement Cultureel Genieten bieden wij een ruim assortiment aan keuzes op het gebied van musea en stadsspellen. Denk bijvoorbeeld aan de Domtoren beklimmen, de Dom is de hoogste kerk van Nederland, jullie zullen 465 treden moeten beklimmen om in de top te komen! Willen jullie iets meer relaxen? Bezoek dan een van de vele musea van Utrecht.

bedrijfsuitjes in utrecht

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje in Utrecht? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Utrecht te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Outdoor escape games in utrecht

Uitjesbureau Utrecht is gespecialiseerd in outdoor escape games. Een escape room bedrijfsuitje maar dan is de binnenstad van Utrecht jouw speelweide! Hoe tof is dat! Tijdens onze escape games is het de bedoeling dat jij zo snel mogelijk de uitgang van de stad of van de grachten weet te vinden. 

Canal Escape

Doe lekker je jasje uit en geniet geruisloos van een bedrijfsuitje op een elektrische sloep. Maar, er is geen tijd om te ontspannen want je moet ontsnappen! De “Oude Gracht” is ongeveer twee kilometer lang en is door de vele werfkelders heel uniek. Lekker relaxen op de boot zit er niet in, vanaf het moment dat je de boot instapt, stijgt de spanning om zo snel mogelijk uit het Utrechtse grachten web te ontsnappen.
Denk jij dat het jullie lukt om als snelst via de uitgang te ontsnappen?
 

Escape City

Het doel van Escape City Utrecht is ontsnappen uit de binnenstad van Utrecht! Tijdens dit zenuwslopende bedrijfsuitje in Utrecht kom je raadsels, geheimen en codes tegen. De codes moeten gekraakt worden om punten te verdienen die jij samen met je team nodig hebt om te ontsnappen! Samen met je team heb jij de taak om zo veel mogelijk punten te verzamelen en de weg uit Utrecht te vinden. Denk jij dat het je lukt binnen de tijd? Laat je meeslepen tijdens deze spannende escape game!

Beach Escape

Tijdens dit teamuitje draait het niet alleen om spannende en avonturistische opdrachten, dit uitje heeft ook een hoog fun gehalte. Daarom is dit uitje perfect als teambuilding activiteit samen met je collega’s. Zonder samenwerking, vertrouwen, uitdaging en creativiteit zullen jullie vandaag niet ontsnappen aan een natte broek. Een opdracht voltooien of een vraag juist beantwoorden levert jullie punten en aanwijzingen op om tot de ontsnapping te komen van het stadsstrand. Durven jullie het aan? 

8.4
Reviews 497 beoordelingen klanten vertellen