personeelsuitje in Utrecht

Personeelsuitje in de zomer van 2024 voor je bedrijf, afdeling of grote groepen? Uitjesbureau Utrecht neemt de organisatie graag uit handen! Een personeelsuitje in Utrecht is een goede manier om de werkstress even te ontvluchten en om elkaar beter te leren kennen. Op deze pagina zetten wij de leukste personeelsuitje op een rijtje voor je. Kom je er niet uit? Neem dan gerust even contact met ons op.

Personeelsuitje Utrecht

Ga jij een personeelsuitje in Utrecht organiseren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij organiseren de leukste uitjes voor jou en je collega’s in Utrecht. Kiezen jullie voor een indoor of outdoor afdelingsuitje? Of kies je voor een online teamuitje? Wij vinden dat het perfecte teamuitje origineel moet zijn maar ook verbindend, verassend en betaalbaar. Bekijk eens onze verschillende categorieën. 

Lekker eten met collega’s 

Lekker eten en drinken met collega’s doet het altijd goed! Wil je nét even wat extra’s tijdens jullie diner? Kies dan voor een dinerspel in Utrecht. Tijdens onze dinerspellen geniet je van een heerlijk driegangendiner in één van de vele gezellige locaties in Utrecht. Kies bijvoorbeeld voor het spannende moordspel. Een gezellige avond met je collega’s veranderd plotseling in een plaats delict! Aan jullie de taak om de dader aan te wijzen. Wil je graag advies over welk dinerspel het beste bij jullie wensen past? Neem dan even contact met ons op. 

Onze top 3 personeelsuitjes

Hunted The game experience

Jouw team is voortvluchtig en de recherche is met man en macht op zoek naar jullie! Het is jullie taak om uit de handen te blijven van de recherche. Dit klinkt misschien bekend in de oren, het is namelijk een populair televisieprogramma. Heb je altijd zelf al eens mee willen doen? Dan is dit je kans! In samenwerking met de TV producent SimpelZodiak hebben wij dit unieke format speciaal voor groepen en bedrijven in Utrecht ontwikkeld. Uitjesbureau is de officiële licentiehouder in Nederland, wat betekent dat wij als enige evenementenbureau de officiële Hunted teamgame aanbieden. 

Geheimen van Utrecht

Tijdens dit actieve personeelsuitje wandel je langs de oude grachten, prachtige pleintjes en de mooiste parken van Utrecht. Ontdek
samen met je team alle geheimen die de stad Utrecht te bieden heeft. Ondertussen beantwoorden jullie verschillende vragen en opdrachten via de game tablet. Weet jij samen met je team de meeste geheimen te ontdekken binnen de tijd? Dan zijn jullie de terechte winnaars van dit spannende stadsspel.
Na 2,5 uur geheimen opsporen komen jullie weer bij elkaar en wordt het team met de meest gevonden Utrechtse parels gekroond tot het winnende team van het spel. 

Escape uit Fort Vechten

Fort Vechten in Utrecht is een unieke locatie en het is het op één na grootste fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie (Unesco Erfgoed). Dit teamuitje bij Fort Vechten bestaat uit maar liefst drie verschillende mysterieuze afgesloten ruimtes. Jullie spelen verschillenduitdagende opdrachten, naast de opdrachten in het Fort wordt het spel afgewisseld met actieve buitenopdrachten. We kunnen verzekeren dat dit teamuitje een onvergetelijke ervaring is. Fort bij Vechten in Utrecht is hét tofste decor om een spannende escape game te spelen. Durven jullie het aan?

personeelsuitje organiseren in Utrecht

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje in Utrecht? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Utrecht te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Gamification als personeelsuitje

Wat is gamification? Bij gamification gebruik je spelelementen om je collega’s te motiveren en hun ervaring te verrijken. Een gamification afdelingsuitje is daarom ook geschikt als bedrijfsuitje. Die technieken toepassen in de echte wereld is waar gamification over gaat. Bij gamification staat centraal dat je gedrag wil stimuleren. Gamification is geen spel. Het is meer dan dat. Kies bijvoorbeeld voor Ranking Your Buzz-Ness. Bespreek tijdens dit personeelsuitje gezamenlijk wat er in jullie bedrijf speelt. Zo krijgen jullie inzicht in elkaars drijfveren en werkzaamheden. 

Rondvaart in Utrecht

Ontdek Utrecht vanaf het water en geniet van een heel ander uitzicht. Bekijk de historische gevels van huizen aan de gracht, gebeeldhouwde tableaus en allerlei prachtige bomen langs de gracht, waarvan sommige wel 200 jaar oud zijn! De Oudegracht is de bekendste gracht van Utrecht en is ongeveer twee kilometer lang. Door de vele werfkelders zijn de grachten van Utrecht weer totaal anders dan die van Amsterdam. In de tweede helft van de twaalfde eeuw kwamen de inwoners van Utrecht op het idee om vanaf de aanlegkade tunnels te graven naar de woningen langs de gracht. Zo ontstonden de typisch Utrechtse, dubbele kades. Bekijk alle mooie plekjes vanaf het water met de Canal Escape of tijdens het arrangement Cursus Plat Uteregs. 

8.4
Reviews 497 beoordelingen klanten vertellen