Afdelingsuitje in Utrecht

Wil je een afdelingsuitje organiseren in Utrecht tijdens de zomer van 2024 voor je collega’s? Zoek de verbinding op met je collega’s door middel van actieve games in het centrum van Utrecht. Hebben jullie een drukke en zware baan en ga je liever voor wat ontspanning? Ook dat is mogelijk. Bij Uitjesbureau Utrecht luisteren we naar jullie wensen en spelen we daarop in. Versterk de band met je collega’s en organiseer een leuk en origineel afdelingsuitje! Vind je het lastig een keuze te maken en wil je even sparren met een van onze eventmanagers? Neem contact met ons op.

Unieke afdelingsuitjes in Utrecht

Bij Uitjesbureau Utrecht ben je aan het juiste adres om een uniek afdelingsuitje te organiseren. Kies je voor een stadsspel in het centrum van Utrecht? Wist je dat wij de enige licentiehouder zijn van het officiële bedrijfsuitje Hunted | The Game Experience zijn? In samenwerking met Simpel Zodiak, de programma makers van Hunted, hebben wij een uniek bedrijfsuitje mogen ontwikkelen. Lukt het jullie om 120 minuten uit handen van de hunters te blijven? Een ander uniek uitje is ons Virtual Reality dinerspel. Waarbij je in een virtuele game strijd tegen je collega’s tijdens verschillende spellen. Door middel van de VR bril, koptelefoon en afstandsbediening lijkt het alsof je écht in een andere wereld bent! Tussendoor wordt er ook nog eens een heerlijk driegangendiner geserveerd.

Ideeën voor leuke afdelingsuitjes

Ontdek de stad tijdens het afdelingsuitje in Utrecht. Utrecht heeft waanzinnige bezienswaardigheden zoals de Domtoren, het Neude, Park Lepelenburg en natuurlijk de prachtige grachten in het oude centrum. Tijdens ons uitje De Geheimen van Utrecht, ontdek je nog meer van de stad en al haar prachtige parels. Bemachtig als eerste team de meeste ‘geheimen’ en win dit afdelingsuitje. Of willen jullie Utrecht verkennen vanaf het water? Ook dat is mogelijk! Stap aan boord van de borrelboot en geniet daarna van een spannend dinerspel. Onze stadsspellen zijn allemaal GPS gestuurd via een tablet. Je loopt tijdens deze bedrijfsuitjes een route langs de mooiste iconen van de stad Utrecht. 

Onze top afdelingsuitjes

Escape uit Fort Vechten

Dit teamuitje bij Fort Vechten bestaat uit maar liefst drie verschillende mysterieuze afgesloten ruimtes. Jullie spelen uitdagende opdrachten, naast de opdrachten in het Fort wordt het spel afgewisseld met actieve buitenopdrachten. We kunnen verzekeren dat dit teamuitje een onvergetelijke ervaring is. Het doel van dit bedrijfsuitje is om binnen 3,5 uur te ontsnappen. Lukt het jullie om de puzzels, raadsels en opdrachten in 3 zones, ieder binnen een uur, op te lossen? Fort bij Vechten in Utrecht is hét decor om een spannende escape game te spelen. 

Escape Dinner room in Utrecht

Kunnen jullie goed overweg met cryptische aanwijzingen? Verbaas je collega’s met jouw misschien wel verborgen leiderschap talent of misschien ben je wel heel goed met puzzels en vind jij als eerste alle puzzelstukjes bij elkaar om de escape game op te lossen! Samenwerking is tijdens dit teamuitje noodzakelijk, daarom is dit dinerspel het perfecte bedrijfsuitje voor teambuilding in Utrecht. Speel deze spannende Escape Room game in Utrecht terwijl jullie genieten van een heerlijk driegangendiner in een gezellige en sfeervolle horecalocatie.

Officiële wie is de mol stadsspel

Bij het officiële Wie is de Mol afdelingsuitje draait het om vertrouwen, diverse opdrachten succesvol afronden en kennis. Wie is de Mol is al jaren een groot succes op tv. In samenwerking met IDTV hebben wij een unieke game ontwikkeld, namelijk het Wie is de Mol bedrijfsuitje. Wij zijn trots dat wij de enige aanbieder zijn die alle originele namen, tunes, spelformats, geluidseffecten en ervaringen van deelnemers mogen gebruiken. Wie is er te vertrouwen en wie niet? Dit afdelingsuitje in Utrecht zorgt voor spanning, het vergt oplettendheid en natuurlijk samenwerking.  

Afdelingsuitje organiseren in Utrecht

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje in Utrecht? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Utrecht te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Virtuele afdelingsuitjes

Bij Uitjesbureau Utrecht bieden we ook virtuele afdelingsuitjes aan. Op deze manier kun je een teambuildingactiviteit doen vanuit huis, perfect voor als je thuis werkt. Wij zorgen voor verbinding, niet alleen de verbinding via Teams of Zoom maar ook verbinding tussen jou en je collega’s! De thema’s van onze populaire online afdelingsuitjes verschillen van gezelligheid tijdens de online Pubquiz tot een spannende en zenuwslopende game Under Pressure. Ken je onze Healthy Walk Together al? Met dit uitje zijn jullie verplicht om even naar buiten te gaan en een wandeling te maken. Dit uitje kunnen jullie over de hele wereld tegelijk met elkaar spelen. Iedereen vanuit zijn of haar eigen straat of wijk. Onze online teamactiviteiten dragen bij aan een positieve sfeer op de werkvloer, ook als je thuis werkt.

Arrangementen voor bedrijven

Met een van onze arrangementen heb je een hele dag vol gezelligheid. Ontdek wat voor mooie bezienswaardigheden Utrecht te bieden heeft. Ga je voor een culturele middag met het arrangement Cultureel Utrecht? Ontdek een van de typisch Utrechtse musea, zoals het Spoorwegmuseum, het Centraal Museum of het Rietveld Schröderhuis, speel een stadsspel en sluit af met een rondvaart over de gracht. Wil je meer actie tijdens jullie afdelingsuitje? Wij hebben ook arrangementen waarbij het zakelijke gedeelte van jullie dag gecombineerd kan worden met een spannend stadsspel, met ons arrangement Vergaderen met stadsspel. Wil je compleet iets anders organiseren? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden om iets op maat te maken.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen