Escape City Utrecht

» Uitje » Escape-city-utrecht

escape game spannend

Het doel van Escape City Utrecht is ontsnappen uit de binnenstad van Utrecht! Tijdens dit zenuwslopende bedrijfsuitje in Utrecht kom je raadsels, geheimen en codes tegen. De codes moeten gekraakt worden om punten te verdienen die jij samen met je team nodig hebt om te ontsnappen! Samen met je team heb jij de taak om zo veel mogelijk punten te verzamelen en de weg uit Utrecht te vinden. Denk jij dat het je lukt binnen de tijd? Laat je meeslepen tijdens deze spannende escape game!

Inclusief

  • Een professionele spelleider
  • Ontvangst in een sfeervolle horecalocatie
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Originele opdrachten
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

22.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 ‚ā¨ 22.50 p.p excl. BTW
30 - 49 ‚ā¨ 24.50 p.p excl. BTW
20 - 29 ‚ā¨ 27.50 p.p excl. BTW
15 - 19 ‚ā¨ 29.50 p.p excl. BTW

Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

030 - 223 22 31

Stuur ons een bericht

De spannendste teambuilding activiteit in Utrecht 

Tijdens dit interactieve bedrijfsuitje Escape City in Utrecht is de spanning vanaf de eerste minuut aanwezig. Het 3,5 uur durende spel bevat opdrachten, clues, codes en kennisvragen. Geniet ondertussen van de prachtige Utrechtse Domtoren, Oudegracht en de mooie pleintjes, maar laat je niet afleiden! Weet jij de antwoorden te vinden en lukt het binnen de tijd? Laat je meeslepen tijdens dit spannende teambuilding uitje. 

Wat kun je verwachten van het bedrijfsuitje Escape City in Utrecht? 

Voor dit teamuitje worden jullie verwacht in een gezellige locatie in het centrum van Utrecht, waar de spelleider jullie enthousiast verwelkomt. Na een uitgebreide speluitleg worden de teams gevormd.¬†Ieder team krijgt een tablet mee op pad met de door ons ontwikkelde app ‚ÄėEscape City‚Äô. De tablet wordt de bewaker van jullie spel. Op de tablet¬†zullen alle punten verschijnen waar jullie opdrachten kunnen vinden. Door de opdrachten te voltooien, ontvangen jullie informatie en punten waarmee jullie de uitweg uit Utrecht kunnen vinden.¬†

Maar pas op!¬†Een denkbeeldige cirkel¬†op de kaart van¬†Utrecht¬†omlijnt het gebied waarin alle teams zich vrij kunnen bewegen. Buiten de cirkel ligt een ‚Äė‚ÄôNo Go Area‚Äô‚Äô. Wanneer jullie de "No Go Area" dreigen te betreden, zal de tablet dit aangeven.¬†Dit kan jouw team waardevolle punten kosten! Slechts √©√©n straat, brug of steeg leidt naar de uitgang. Samenwerken is belangrijk om erachter te komen welke straat, brug of steeg dit is.¬†¬†¬†

De teams zijn bij Escape City Utrecht 2,5 uur opgesloten in de stad. Na 2 uur krijgt ieder team de allerlaatste algemene aanwijzing. Met alle eerder verzamelde informatie en de laatste aanwijzing krijgen alle teams 30 minuten de tijd om de uitgang te vinden. Het team dat als eerste weet te ontsnappen is de winnaar van het spel en wint daarmee een mooie prijs. Samenwerking en goede communicatie zijn heel belangrijk tijdens dit spel, en daarom is het een perfect personeelsuitje voor teambuilding!

Escape City teamuitje uitbreiden?

Wil je het Escape City bedrijfsuitje in Utrecht uitbreiden tot een arrangement? Wij kunnen dit uitje op maat samenstellen zodat jij en je collega's een hele dag kunnen genieten. Wil je graag de dag afsluiten met een gezellige borrel of een heerlijk driegangendiner? Het is ook mogelijk om te starten met een lunch, zodat jullie met een gevulde maag kunnen beginnen met het Escape City stadsspel in Utrecht!

Offerte aanvraag: 

Durven jullie de uitdaging aan en denk je dat het jullie lukt om uit Utrecht te ontsnappen binnen de tijd? Vind het uit tijdens dit spannende, uitdagende teamuitje! Dit uitje is ook te boeken in andere grote steden o.a. in Amsterdam en Rotterdam. Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Een professionele spelleider
  • Ontvangst in een sfeervolle horecalocatie
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Originele opdrachten
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

22.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 ‚ā¨ 22.50 p.p excl. BTW
30 - 49 ‚ā¨ 24.50 p.p excl. BTW
20 - 29 ‚ā¨ 27.50 p.p excl. BTW
15 - 19 ‚ā¨ 29.50 p.p excl. BTW

Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

030 - 223 22 31

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 497 beoordelingen klanten vertellen