kerst- en winteruitjes in utrecht

De kerst en winter in Utrecht zijn prachtig in al haar geuren en kleuren. Willen jullie een bedrijfsuitje boeken tijdens de frissere maanden? Op deze pagina geven wij onze favorieten weer. Kies je voor een dinerspel, of wil je toch liever een actief bedrijfsuitje in de buitenlucht? De opties voor teamuitjes in de kerst- en wintermaanden van 2023/2024 zijn eindeloos bij Uitjesbureau Utrecht. 

een kerst- en winters bedrijfsuitje in utrecht

Bij ons boek je een origineel bedrijfsuitje in Utrecht. Naast de Domtoren is er zoveel meer te beleven! Utrecht heeft een prachtig decor voor je bedrijfsuitje. Dwaal tijdens je bedrijfsuitje in Utrecht langs de grachten, terrassen, musea en monumenten. Onze stadsspellen zijn via een tablet GPS gestuurd en brengen je langs de mooiste plekjes in Utrecht. Tijdens de kerst- en wintermaanden wil je misschien liever binnen zijn, daarom vind je op deze pagina een greep uit onze originele dinerspellen. Geniet tijdens je driegangendiner van spannend en hilarisch amusement! Of toch zoek naar een zomers bedrijfsuitje? Bij ons is er voor ieder wat wils!

Onze top 3 kerst- en winteruitjes

Pubquiz Kersteditie Utrecht

Stap binnen in de betoverende Kerstsfeer van Utrecht met ons unieke Monopoly Streets spel met kerstdiner! Droom je ervan de Kerstmarkt op het Domplein, de Sneeuwstraat of de IJsbaan aan de Nieuwegracht te bezitten? Tijdens dit winterse bedrijfsuitje krijg je de kans om deze plekken te veroveren. Het Monopoly Streets dinerspel brengt een winterse twist naar Utrecht, waarbij macht, fortuin en creativiteit centraal staan. Voer winterse opdrachten uit, geniet van een driegangendiner in sfeervolle restaurants, vul je schatkist bij succes, maar wees op je hoede voor strategische zetten die je fortuin kunnen doen krimpen. Een onvergetelijke avond vol plezier, competitie en culinair genot wacht op je in de winterse straten van Utrecht.

monopoly streets kerst dinerspel

Stap in de betoverende Kerstsfeer van Utrecht en beleef het unieke Monopoly Streets spel met kerstdiner! Droomde je ooit van het bezitten van de sfeervolle Kerstmarkt op het Domplein, de gezellige Sneeuwstraat of misschien zelfs de fonkelende IJsbaan aan de Nieuwegracht? Tijdens dit winterse bedrijfsuitje in de straten van Utrecht krijg je de kans om deze bijzondere plekken te veroveren. Het Monopoly Streets dinerspel, een levensechte variant van het geliefde bordspel Monopoly, brengt een winterse twist naar Utrecht. Geniet van een heerlijk driegangendiner verspreid over sfeervolle restaurants terwijl je de stad verovert met uiteenlopende winterse opdrachten.

Ranking Collega's - Quiz kersteditie

Na al die tijd met je collega’s kun je je afvragen, hoe goed ken je ze nou echt? Het Ranking the Stars spel kersteditie in Utrecht is de ideale manier om je collega’s beter te leren kennen in de wintermaanden. Alles komt op tafel tijdens deze hilarische quiz en juist daarom is dit het perfecte teambuilding uitje. Bij Ranking the Stars wordt voorafgaand aan iedereen de meest hilarische en ongegeneerde vragenlijst voorgelegd. Vervolgens is het aan jou om al je collega’s te rangschikken!

bedrijfsuitjes in utrecht

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje in Utrecht? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Utrecht te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

indoor bedrijfsuitjes

Tijdens de winter worden de dagen steeds korter en het weer kan zonnig, maar ook onstuimig zijn. Kies daarom voor een indoor bedrijfsuitje in Utrecht. Dit is een greep uit onze dinerspellen. Tijdens een dinerspel ben je lekker warm binnen en geniet je van een heerlijk driegangendiner.

de grote tv quiz dinershow

Is jullie gespreksonderwerp elke maandag ook wat er op tv is geweest afgelopen weekend? Dan is dit themadiner in Utrecht voor jullie! Een gezellig bedrijfsuitje heb je al snel met De Grote Tv Quiz Show Dinerspel! Een unieke Quiz Show waarbij bekende TV-quizformats in verschillende rondes voorbijkomen. Onder de leiding van een professionele host komen onder andere Ik Hou Van Holland, De Slimste Mens, Deal or No Deal en zelfs de koffertjes van Miljoenenjacht voorbij! 

la casa de papel kerst dinerspel

La Casa De Papel is de hitserie van Netflix. Beleef het winterse avontuur van Tokio, Helsinki, NairobiDenver en de rest tijdens een spannend en levensecht VR themadiner in Utrecht. El Profesor heeft jou en je collega’s geselecteerd als nieuwste leden van het verzet. Het is jouw taak om in de gezellige kerstsferen samen met je collega’s de Spaanse Munt te beroven. Intussen manipuleert crimineel meesterbrein El Profesor de politie om zijn plan uit te voeren.

hou van holland dinerspel

Op zoek naar een oer-gezellig bedrijfsuitje? Kies dan voor het Hou van Holland teamuitje. Tijdens de Hou van Holland Quiz trakteren wij je op een flinke portie gezelligheid, teambuilding, spelletjes en muziek! De Hou van Holland Quiz is een aanrader voor een ontspannen en hilarisch uitje met je collega’s. De locatie wordt helemaal van top tot teen in Hollandse sferen versierd. Heeft jouw team genoeg kennis over Holland en onze Domstad om te winnen?

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen