Walking Christmas Dinner Utrecht 2024

» Uitje » Walking-christmas-dinner-utrecht

culinair diner

Een betoverende winterwandeling door de Domstad. Ontdek tijdens deze Winterse Wandeling de rijke geschiedenis van Utrecht en laat je verwennen met een smakelijk driegangenkerstdiner in twee sfeervolle restaurants! Tijdens deze Winterse Wandeling heb je volop gelegenheid om gezellig bij te praten met je diverse collega's, aangezien je de feestelijke gangen in verschillende restaurants nuttigt, zonder een vaste tafelindeling.

Inclusief

  • Uitgebreid driegangendiner
  • Bezoek aan twee verschillende restaurants
  • Professionele stadsgids(en)
  • Te boeken op je gewenste dag en tijdstip
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

4.5 uur

61.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs spel
>50 € 61,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 64,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 67,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

030 - 223 22 31

Stuur ons een bericht

Walking Dinner in Utrecht, culinair genieten 

Ben je op zoek naar een betoverend winteruitje voor fijnproevers in de magische kerstsfeer? Tijdens het Sprookjesachtige Winterwandeling en Kerstdiner in Utrecht word je verwend met heerlijke kerstgerechten en ontdek je betoverende verhalen over de stad. Het is de perfecte gelegenheid om gezellig bij te praten met je collega's die je normaal gesproken niet zo vaak ziet. En maak je geen zorgen over de extra calorieën, want tijdens de sfeervolle stadswandeling verbrand je ze weer! Wist je trouwens dat Utrecht meer bruggen heeft dan Amsterdam en dat het de thuisbasis is van de grootste kerstboom ter wereld? Onze deskundige gids zal al deze sprookjesachtige weetjes delen tijdens de stadswandeling.

Wat kun je verwachten van het Walking Dinner in Utrecht? 

Bij aanvang van het teamuitje Walking christmas dinner in Utrecht worden jullie hartelijk ontvangen in een gezellige horecagelegenheid in het bruisende centrum van Utrecht. Dit vormt het startpunt van jullie betoverende teambuildingsavontuur. Onze begeleiding begroet jullie met warmte en na een korte introductie wordt het feestelijke voorgerecht geserveerd. Na het voorgerecht is het tijd om onze stadsgids te volgen naar buiten. De gids neemt jullie mee op een wandeling van 45 minuten door Utrecht naar het volgende sfeervolle kerstrestaurant. Onderweg zal de gids graag de bijzondere kerstattracties toelichten en aanwijzen.

Eenmaal aangekomen bij het tweede kerstrestaurant, krijgen jullie de gelegenheid om aan tafel te schuiven met andere collega's, zodat je de kerstsfeer met iedereen kunt delen. Het is tijd voor het feestelijke hoofdgerecht! Na het hoofdgerecht vervolgt de sprookjesachtige winterwandeling en opnieuw leidt onze deskundige stadsgids jullie 45 minuten lang langs alle historie en hoogtepunten van Utrecht. Uiteindelijk keren jullie terug naar het restaurant waar je ook het hoofdgerecht hebt genoten. Hier wacht het betoverende kerstdessert op jullie. Aan het einde van de avond nemen jullie alle nieuwe indrukken en ervaringen mee naar huis.

Offerteaanvraag 

We staan klaar om de perfecte kerstervaring voor jullie teamuitje in Utrecht te organiseren en denken graag met jullie mee over de mogelijkheden. Willen jullie graag door een specifieke kerstwijk wandelen? Dat is zeker mogelijk! Of willen jullie tijdens de winterwandeling een spel toevoegen? Ook dat is mogelijk! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij bieden ook nog andere arrangementen aan, zoals de Borrelboot met Pubquiz en diner of de Borrelboot & Hou van Holland Dinerspel

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Uitgebreid driegangendiner
  • Bezoek aan twee verschillende restaurants
  • Professionele stadsgids(en)
  • Te boeken op je gewenste dag en tijdstip
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

4.5 uur

61.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs spel
>50 € 61,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 64,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 67,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

030 - 223 22 31

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 497 beoordelingen klanten vertellen