Dinerspel in Utrecht

Wil je in de zomer van 2024 een bedrijfsuitje met diner in Utrecht organiseren? Door samen met je collega’s activiteiten te ondernemen, ontstaat er verbinding. Dat is precies wat wij willen bereiken met onze dinerspellen in Utrecht. Kies voor een origineel dinerspel waarbij je geniet van een heerlijk driegangendiner in een centraal gelegen, gezellige horecalocatie. Tussen de gangen door speel je een strijdlustig speldiner naar keuze. Klets gezellig bij met je collega’s en geniet van het lekkere eten en drinken. Dat is toch de perfecte combinatie? Bekijk de vele originele spellen met diner die wij aanbieden en neem gerust contact op om je wensen te bespreken. 

Organiseer een spel met diner in Utrecht als bedrijfsuitje

Organiseer een origineel dinerspel in Utrecht als bedrijfsuitje. Combineer lekker eten, goede drankjes en een spannende game voor een onvergetelijk avond. Bij Uitjesbureau Utrecht bieden we een ruime keuze aan van verschillende restaurants. We kunnen jullie verzekeren dat er altijd wel een restaurant tussen zit dat bij past bij jullie wensen. Onze dinerspellen zijn origineel, spannend, grappig en uitdagend. De speldiners worden gehost door ervaren entertainers en presentatoren die er voor zullen zorgen dat het een avond wordt om nooit meer te vergeten. 

Themadiner in Utrecht

Bij Uitjesbureau Utrecht organiseren wij al ruim 24 jaar uitdagende en succesvolle activiteiten geschikt voor teambuilding. Onze spelontwikkelaars hebben de afgelopen jaren niet stil gezeten en hebben de meest originele en spannende games voor jullie ontwikkeld. Wij bieden verschillende themadiners aan zoals het Ontdek de Mol dinerspel, waarbij je dineert met een Mol binnen jouw team. Aan jou de taak om de Mol te ontmaskeren voordat het dessert op tafel staat. Of ondergaan jullie liever een carrièreswitch en stap je in de rol van rechercheur tijdens het Moorddiner? Er is tijdens een groot huwelijksfeest een moord gepleegd. Lukt het jou om alle losse eindjes aan elkaar te knopen of eindigt dit themadiner met een onopgeloste moordzaak? Wie zal het zeggen. Of toch op zoek naar een zomers bedrijfsuitje? Bij ons is er voor ieder wat wils! 

Onze top 3 dinerspellen

Virtual Reality Dinerspel

Tijdens dit bedrijfsuitje in Utrecht ervaar je het diner wel op een heel bijzondere manier, namelijk in virtual reality! Benieuwd of je eten anders smaakt wanneer je een VR bril ophebt? Kom erachter tijdens deze spannende game. Samen met je collega’s betreed je de virtuele wereld waarin jullie uitdagende teamopdrachten spelen waarin je zicht en gehoor wordt misleid. Goede communicatie en samenwerking zijn de sleutel tot succes tijdens dit teamuitje in Utrecht. Tussen de spannende spellen door genieten jullie van een heerlijk driegangendiner in het centrum van Utrecht. Er is genoeg tijd om jullie ervaringen van de VR game te delen en natuurlijk om bij te kletsen met je collega’s.  

La Casa De Papel Dinero

Een groepsuitje in Utrecht waarbij de spanning hoog oploopt. Jullie zijn namelijk aangewezen om samen met meesterbrein El Profesor de Koninklijke Munt in Madrid te beroven. Lukt het jullie om deze opdracht ongezien te voltooien en ook nog eens te ontsnappen? Hoe dit af gaat lopen, ligt in jullie handen. Beschikken jullie over de creativiteit, snelheid en teamspirit die nodig is om dit teamuitje in Utrecht te laten slagen? Dit VR dinerspel is goed te vergelijken met een VR escape room, waar je door middel van het oplossen van verschillende codes, steeds een stapje dichter bij de ontsnapping komt. Welk team weet als eerste de kluis te openen en uit de handen van de Spaanse politie te blijven? 

Charity Dinner game dinerspel

De Charity Dinner Game in Utrecht is een personeelsuitje dat staat voor gezelligheid, samenwerking, heerlijk eten en teambuilding voor jullie eigen gekozen goede doel. Voordat de strijd losbarst, gaan jullie eerst per team een goed doel kiezen waar jullie alles voor in de strijd willen gooien. Dit doe je door de Charity Stemwijzer in te vullen. Strijden jij en je teamgenoten liever voor een goed doel dat zich inzet voor het milieu, dierenwelzijn of de belangen van kansarme kinderen? De opdrachten verschillen van het bedenken van een nieuwe campagneleus voor jullie goede doel en moeilijke hersenkrakers tot een  vragenronde over allerlei verschillende goede doelen.

dinerspel organiseren in Utrecht

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje in Utrecht? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Utrecht te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Teamuitje De Grote TV Quiz Dinner Show in Utrecht

Ben je op zoek naar een gezellig teamuitje met een quiz en lekker eten? De Grote TV Quiz Dinershow is een dinerspel in Utrecht met unieke quiz waar bekende TV-formats voorbijkomen in verschillende rondes. De koffertjes van Miljoenenjacht, Deal or No Deal en rondes van De Slimste Mens komen voorbij. Met dit bedrijfsuitje in Utrecht heb je zeker een geslaagde avond samen met je collega’s. Je speelt vanavond niet alleen een fantastische game met je collega’s, ondertussen wordt er ook nog een heerlijk driegangendiner voor jullie gekookt. Dat is toch de perfecte combinatie? Onze professionele quizmaster zorgt voor spectaculair entertainment en een avond om nooit meer te vergeten.

Monopoly Streets dinerspel in Utrecht als teamuitje

Beleef de levensechte versie van het bordspel Monopoly tijdens dit unieke teamuitje. Creativiteit, macht, vastgoed en geld, dat is waar dit uitje om draait. Net zoals bij het bekende bordspel ga je op zoek naar de bekende straten en gebouwen in Utrecht. Lukt het jou en je teamgenoten om bekende straten, pleinen en gebouwen zoals het Neude, de Oudegracht of de Domtoren te bemachtigen? Je betaald deze keer niet met geld, maar met het succesvol uitvoeren van opdrachten. Verschillende opdrachten komen voorbij, zo zullen jullie foto – en video opdrachten moeten voltooien, quizvragen beantwoorden en hersenkrakers oplossen. Tussen de rondes van het spannende Monopoly Streets spel dineren jullie met elkaar in twee verschillende restaurants. Wil je meer weten over dit leuke dinerspel in Utrecht? Klik hieronder.

8.4
Reviews 497 beoordelingen klanten vertellen