Bedrijfsuitje Op maat

Wil jij een bedrijfsuitje helemaal op maat gemaakt in Utrecht organiseren? Dan ben jij bij ons op het goede adres! Wij beginnen met het inventariseren van jullie visie. Wat willen jullie bereiken? Gaat het om teambuilding, kennismaking met het bedrijf of gewoon voor de fun? 

bedrijfsuitje op maat in utrechtEen bedrijfsuitje of bedrijfsfeest in Utrecht op maat is onze specialiteit. Bij een evenement op maat beginnen we altijd helemaal blanco, wij nemen geen bestaand event als uitgangspunt. We maken het event helemaal op maat voor jullie. Zo hebben jullie altijd een uniek bedrijfsuitje op maat. Wij bestaan al ruim 23 jaar en in deze periode hebben wij al vele bedrijfsevents op maat mogen organiseren. Aanleidingen hiervoor waren onder andere: 

Bedrijfsjubileum 
Personeelsfeest met een thema 
Teambuilding 
Bedrijfsuitje of personeelsuitje 
Award uitreiking  
Productintroductie of product presentatie 
Introductie voor nieuw personeel  
Kerstfeest of nieuwjaarsbijeenkomst 

Naast het organiseren van de activiteit kunnen wij alles van A tot Z voor je regelen. Waar organiseer je de activiteit, welk restaurant is geschikt en wat ligt centraal voor alle collega’s? Met onze expertise boeken wij een geschikte locatie, het gewenste diner, origineel entertainment en letten we op alle details.

Digital Mundo Game Blijdorp

Kinderopvang Mundo biedt al 45 jaar een veilige en vertrouwde opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Voor de invulling van de studiedag in oktober 2021 is gekozen voor een samenkomst in Diergaarde Blijdorp met ruim 300 collega’s. Het hoofddoel van de dag is om weer met elkaar in verbinding te komen. Tijdens een door Uitjesbureau op-maat-ontwikkelde ontdekkingsgame in Blijdorp hielden verschillende clustermanagers van Mundo zich schuil op diverse plekken in Blijdorp. Door middel van opdrachten, fun- en kennisvragen en met behulp van een tablet met GPS gingen ze in teams op zoek naar de clustermanagers. Daar gingen de verschillende groepjes het gesprek aan over de verschillende ontwikkel- en verbeterpunten. De inzichten die ontstonden, konden digitaal worden gedeeld. De managers zijn hier inmiddels mee aan de slag gegaan en hebben per cluster een mooi plan voor de toekomst opgesteld.

Gamification Mundo Blijdorp Digital Game
Video afspelen

innocent drinks

Op 15 juli 2021 hebben wij een heel gaaf evenement op maat neergezet voor innocent drinks. innocent drinks heeft medio 2021 de deuren geopend van haar nieuwe fabriek in Rotterdam. Met ons concept Walk the Talk leren de 100 nieuwe medewerkers van innocent drinks de kernwaarden van het bedrijf op een leuke manier kennen. 

Het personeel ging per boot naar de binnenstad van Rotterdam om daar onze Gamification Walk the Talk te spelen. De game stond volledig in het teken van innocent drinks. Onze game developer is erin geslaagd om een stadsspel te ontwerpen dat perfect aansluit op de kernwaarden van innocent drinks. De geslaagde dag werd afgesloten met een gezellige barbecue. 

Veiligheidsregio flevoland

Op 6 juli 2021 hebben maar liefst 55 medewerkers van Veiligheidsregio Flevoland hun ambsteed of belofte afgelegd. Het was een bijzondere ceremonie omdat het voor het eerst in de geschiedenis digitaal plaatsvond. Een fysieke bijeenkomst was helaas niet mogelijk vanwege de geldende coronamaatregelen. 

Familie, vrienden en collega’s keken mee via een livestream. Wij mochten de productie en streaming verzorgen. Het was een fantastische samenwerking met een mooi eindresultaat! 

Video afspelen over Op maat

Gemeente Rotterdam

Hoe kunnen we de medewerkers van de verschillende stadsgebieden van de gemeente Rotterdam op een innovatieve en interactieve manier aan elkaar verbinden? Hoe zorgen we ervoor dat we een leuke middag hebben, maar dat er tegelijkertijd wordt nagedacht over de gemeenschappelijke belangen? Aan de tekentafel ontstond al snel een heldere schets. We kwamen tot een game waarin de deelnemers spelenderwijs leren. Zo leren ze niet alleen elkaar kennen, maar ontwikkelen we team- en communicatieopdrachten die vertaald kunnen worden naar de samenwerking op de werkvloer. En dat niet alleen; ze kregen de kans om met een frisse blik hun mening en ideeën te geven. Zo helpen we elkaar en kijken we letterlijk over elkaars grenzen heen.  Zo ontstaan de beste ideeën!

bedrijfsuitje op maat

Wil jij graag meer informatie en advies over een op maat bedrijfsuitje in Utrecht? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje op maat in Utrecht te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

8.4
Reviews 497 beoordelingen klanten vertellen