Gamification in Utrecht

Met business games, serious gaming of gamification in Utrecht stimuleer je de productiviteit van jezelf en van je medewerkers op een positieve manier. Wij passen speciale game elementen en speltechnieken toe om gedragsverandering te stimuleren. Naast de positieve gedragsverandering helpen business games ook om leerzame en belangrijke stof op een leuke manier onder de aandacht te brengen. Versterk de teambuilding en zorg voor verbinding tijdens onze business games in Utrecht.

Gamification als bedrijfsuitje in Utrecht

Wat is gamification? Bij gamification gebruik je spelelementen om je collega’s te motiveren en hun ervaring te verrijken. Een gamification uitje is daarom ook geschikt als bedrijfsuitje in Utrecht. Die technieken toepassen in de echte wereld is waar gamification over gaat. Bij gamification staat centraal dat je gedrag wil stimuleren. Gamification is geen spel. Het is meer dan dat. Het is een manier om je werk uitdagender te maken en aanzienlijk meer werk gedaan te krijgen.  

Gamification op het werk boost de productiviteit van werknemers met maar liefst 40%.   

Dit doe je door in te spelen op de intrinsieke motivatie. Dit is de motivatie die uit een persoon zelf komt. De achterliggende redenen die mensen hebben om bepaalde dingen te doen. Bijvoorbeeld leren, status of erkenning. Doelen behalen, teambuilding, gedragsverandering en bewustwording staan centraal. Wanneer veel van het geleerde meteen wordt toegepast binnen het team of bedrijf is het doel van de training bereikt. Hier vind je een overzicht van onze trainingen voor bedrijven in Utrecht.

gamification bedrijfsuitjes in Utrecht

rankingyourbuzzness

Ranking your buzz-ness

Wat speelt er onder het personeel en op welke manier willen jullie als bedrijf aan de start verschijnen van het nieuwe jaar? Het zijn belangrijke vragen voor het succes van jullie organisatie. Wat is een betere basis voor wederzijds begrip, dan inzicht hebben in de elkaars drijfveren en werkzaamheden. Vooral ook van de afdelingen waar je eigenlijk (te) weinig van weet? Ontdek het tijdens dit teamuitje Ranking your Buzz-ness in Utrecht.

office escape game bedrijfsuitje in Utrecht

Office escape room game

De deuren vallen dicht en je kunt geen kant op. Het is één grote val… Jullie zijn gehackt en opgesloten. Wat volgt zijn 90 zenuwslopende minuten waarin elk team de kans krijgt om de oplossing te vinden en een digital escape te realiseren. Gevoed door verschillende aanwijzingen uit de omgeving en gewapend met een tablet die helpt met het kraken van de codes, rest jullie nog maar één taak. Volbreng de digital escape binnen de tijd! 

gamification walk the talk Utrecht

Walk the talk - kernwaarden

Met de Walk the Talk Game in Utrecht word je met samen met je collega’s genadeloos op de proef gesteld. In groepen van 3 tot 5 personen word je op pad gestuurd met niks meer dan een tablet en een plattegrond. Onderweg liggen er verschillende challenges en opdrachten op de loer. Alle input wordt vastgelegd; denk aan videoboodschappen, foto opdrachten en nog veel meer. In de inhoudelijke de-briefing staan we uitgebreid stil voor een reflectie. 

onze gamification filosofie

Gamification staat voor spelenderwijs leren, oftewel playful learning. Mensen zijn van nature gemotiveerd om een game te spelen, beter te worden en natuurlijk ook te winnen. Een ander aspect is dat je in games de mogelijkheid krijgt om heerlijke stomme fouten te maken. Gaat het mis, dan begin je gewoon weer opnieuw. Iedere succesvol gespeelde game werkt motiverend: uitdaging, actie, progressie, fun en feedback zijn hierin de belangrijkste elementen. Steeds meer bedrijven zetten gamification games in om gekozen doelen de bereiken. Samen bespreken we uitgebreid de gekozen doelen en bepalen we de content die in de gamification verwerkt wordt. Onze gamification trainingen in Utrecht worden altijd digitaal ondersteund en zijn geschikt voor binnen en buiten. Vinden jullie het prettig om de gamification in je eigen werkomgeving te spelen of liever in een totaal andere omgeving? Met onze gamification trainingen is alles mogelijk!

onboarding scenario Utrecht

Ben jij klaar voor je nieuwe baan? In grote organisaties werken veel mensen. Er zijn mensen die komen en er zijn mensen die gaan. De onboarding game richt zich specifiek op de mensen die komen. Je wilt namelijk dat ze zich welkom voelen, de bedrijfscultuur omarmen en hun collega’s beter leren kennen.

In deze op maat gemaakte entertraining maken de newbees op originele en interactieve wijze kennis met hun nieuwe collega’s en hun nieuwe werkgever.

8.3
Reviews 376 beoordelingen klanten vertellen