Typisch utrecht

Een bedrijfsuitje in Utrecht organiseren? Wij bieden verschillende bedrijfsuitjes aan
waarbij je typisch Utrecht leert kennen door middel van een uitdagend spel. Met onze
tablet gestuurde stadsspellen ontdek je de geheimpjes en pareltjes van Utrecht de binnenstad
of zelfs vanaf het water. Bekijk hier de Typisch Utrechtse uitjes!

kies voor een origineel bedrijfsuitje in Utrecht

Boek jouw bedrijfsuitje in Utrecht bij Uitjesbureau Utrecht. Utrecht is een geweldige stad. Utrecht staat bekend als Domstad, wist je dat de Domtoren de hoogste kerk van Nederland is en dat je 465 treden moet beklimmen om de top te bereiken? Naast de Domtoren is er zo veel meer te beleven! Utrecht heeft een prachtig decor voor jullie bedrijfsuitje. Dwaal tijdens je bedrijfsuitje in Utrecht langs de grachten, monumenten, musea en terrassen. Onze stadsspellen zijn via een tablet GPS gestuurd en brengen je langs de mooiste plekjes in Utrecht. Willen jullie tijdens het teamuitje Utrecht beter leren kennen? Speel dan De Geheimen van Utrecht. Ontdek alle verborgen parels die Utrecht rijk is! Utrecht is ook goed te verkennen via het water. Boek de borrelboot en speel daarna een spannend dinerspel in een van de vele sfeervolle restaurants. Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijfsuitje in Utrecht? Neem dan contact met ons op.

Onze top 3 typisch Utrechtse uitjes

Utrecht stadsspel outdoor

de geheimen van utrecht

Wil jij tijdens je bedrijfsuitje Utrecht leren ontdekken? Maar dan wel op een ludieke wijze? Ontdek de verborgen parels van Utrecht tijdens het Geheimen van Utrecht stadsspel. Tijdens de tocht door Utrecht vinden jullie een weg van geheimen. Elk team maakt op deze interactieve manier kennis met unieke weetjes over het prachtige Utrecht. Ben jij er klaar voor?

Escape groepsfoto Utrecht

escape city
stadsspel

Het doel van Escape City Utrecht is ontsnappen uit de binnenstad! Tijdens dit spannende bedrijfsuitje in Utrecht kom je raadsels, geheimen en codes tegen. De codes moeten gekraakt worden om punten te verdienen die jij nodig hebt om te ontsnappen! Samen met je team heb jij de taak om zo veel mogelijk punten te verzamelen en de weg uit Utrecht te vinden.

canal escape
game

Een heerlijk rustig bedrijfsuitje sloep varen met collega’s? Niets is minder waar tijdens de Canal Escape Game in Utrecht! Tijdens dit spannende teamuitje is het jullie taak om te ontsnappen uit het web van de Utrechtse grachten. Utrecht heeft prachtige grachten en bruggen. Mooi om te zien, maar het gevaar om verdwaald te raken, ligt op de loer! Durven jullie het aan?  

bedrijfsuitjes in Utrecht

Wil jij graag advies over het perfecte bedrijfsuitje in Utrecht? Wij sparren graag met jou over wensen, doelstellingen en  ideeën, zodat wij gezamenlijk tot de perfecte dag komen voor jou en je collega´s in Utrecht.

Sportief bedrijfsuitje in Utrecht

Het grote voordeel van een sportief bedrijfsuitje in Utrecht is dat het jou en je collega’s nóg dichter naar elkaar brengt. Teambuilding op een strandje in de buurt van Utrecht of in het park of zorgt voor verbinding. Wij bieden verschillende sportieve bedrijfsuitjes aan in Utrecht. Bekijk hier onze top drie sportieve bedrijfsuitjes in Utrecht en omgeving.

Fort escape

Fort bij Vechten in Utrecht is een unieke locatie en het is het op één na grootste fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie (Unesco Erfgoed). Dit teamuitje bij Fort bij Vechten bestaat uit maar liefst drie verschillende mysterieuze afgesloten ruimtes. Jullie spelen verschillende uitdagende opdrachten, naast de opdrachten in het Fort wordt het spel afgewisseld met actieve buitenopdrachten.

Expeditie robinson teambuilding

expeditie robinson

Heb jij altijd al eens willen meedoen met Expeditie Robinson? Dit is je kans! Het bedrijfsuitje Expeditie Robinson in Utrecht is een spannend en uitdagend spel waarbij jouw kamp wordt uitgedaagd om samen te werken, creatief na te denken en behendig te werk te gaan. Samen een goede tactiek bedenken is belangrijk om te winnen tijdens dit teamuitje!

sportdag

Een sportdag in Utrecht voor scholen of bedrijven staat garant voor een hoop plezier, gezonde strijd en teambuilding. Hoe leuk is het om in teamverband alle collega’s of klasgenoten in dezelfde teamoutfit te zien? Tijdens de sportdag in Utrecht leer je je teamgenoten kennen en het ijs wordt onmiddellijk gebroken als jullie strijden voor hetzelfde doel.

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen