Borrelboot & Hou van Holland Dinerspel Utrecht

» Uitje » Borrelboot-hou-van-holland-dinerspel-utrecht

arrangement bekend van TV dinerspel

Op zoek naar een gezellig teamuitje in Utrecht samen met je collega's? Met dit arrangement genieten jullie van een heerlijke, rustige rondvaart door de Utrechtse grachten, daarna speel je samen met je collega's een hilarische quiz tijdens een driegangendiner in een gezellige horecalocatie. De rondes van de Hou van Holland quiz worden tussen de gangen door gespeeld, hierdoor is er genoeg tijd om bij te kletsen met je collega's.

Inclusief

  • Professionele begeleiding en entertainer
  • Borrelboot met schipper (2 uur)
  • Drankjes uit Hollandse bar
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

20 - 100 personen

4.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

030 - 223 22 31

Stuur ons een bericht

Rondvaart in Utrecht met Hou van Holland dinerspel

Rond borreltijd verzamelen jullie bij onze rondvaartboot voor een prachtige rondvaart door de Utrechtse grachten. Het is tijd voor een boottocht door de grachten met werfkelders en onder de lage bruggetjes door. Vanaf het water zie je zo veel andere bijzondere bezienswaardigheden dan wanneer je op straat loopt! Klets gezellig bij met je collega's onder het genot van een drankje. Wanneer jullie weer aan wal stappen, is jullie teamuitje nog niet ten einde! Het is namelijk tijd voor het Hou van Holland dinerspel! 

Wat kun je verwachten van dit Hou van Holland dinerspel teamuitje in Utrecht?

Jullie worden voor dit teamuitje enthousiast welkom geheten door de spelleider in een gezellige horecalocatie in het centrum van Utrecht. Het is tijd voor het Hou van Holland dinerspel! Tussen de gangen van het diner door komen er verschillende rondes voorbij met quizvragen over ons koude kikkerlandje, natuurlijk is de Hou van Holland quiz niet compleet zonder het Boodschappenspel of het bekende Geen Ja, Geen Nee spel, de Hollandse meezingers kunnen ook niet ontbreken tijdens dit Hollandse teamuitje! 

Jullie strijden in teams voor de hoofdprijs van dit teamuitje, zeg nou zelf, er is toch geen betere manier om de verbinding tussen jou en je collega's te versterken dan door samen te werken? Weet jij wie de eerste burgermeester van Utrecht was? Of wat de maximumsnelheid is die je overdag mag rijden op Nederlandse snelwegen? De vragen die voorbijkomen tijdens de quiz gaan over Nederland en natuurlijk over Utrecht. Dit teamuitje wordt afgesloten met een slinger aan het bekende Rad, er kan nog van alles gebeuren, het spel blijft hierdoor tot de laatste minuut spannend! 

Offerteaanvraag 

Ben je op zoek naar een gezellig teamuitje in Utrecht met een combinatie van relaxen en gezelligheid? Kies voor ons arrangement Borrelboot met Hou van Holland dinerspel! Wil je dit arrangement meer op maat samengesteld hebben? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Of wil je een van onze andere arrangementen bekijken? Wij bieden ook het arrangement Stadsspel met vergadering aan of een Borrelboot met Pubquiz aan boord. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele begeleiding en entertainer
  • Borrelboot met schipper (2 uur)
  • Drankjes uit Hollandse bar
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

20 - 100 personen

4.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

030 - 223 22 31

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 497 beoordelingen klanten vertellen