Borrelboot & Ontdek de Mol Dinerspel in Utrecht

» Uitje » Borrelboot-ontdek-de-mol-dinerspel-in-utrecht

arrangement rondvaart

Een arrangement met rondvaart door de oude grachten van Utrecht. Vaar langs de oude werfkelders waar Utrecht bekend om staat. Sluit jullie bedrijfsuitje in Utrecht af met een heerlijk diner waar jullie tussen de gangen door de spannende Ontdek de Mol game aan tafel spelen. Tijdens het dinerspel Ontdek de Mol is het aan jou en je teamgenoten om de opdrachten succesvol uit te voeren terwijl er een Mol probeert de boel te saboteren.

Inclusief

 • Professionele begeleiding en entertainer
 • Borrelboot met schipper (1 uur)
 • Onbeperkte drankjes uit Hollandse Bar (1 uur)
 • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
 • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

030 - 223 22 31

Stuur ons een bericht

Rondvaart door Utrecht met dinerspel

Met dit fantastische arrangement in Utrecht ga je samen met je collega's de Domstad vanaf het water bekijken, terwijl jullie genieten van een heerlijk drankje. Wist je dat de bekendste gracht in Utrecht de Oudegracht is? In de 12e eeuw is de Oudegracht met de hand gegraven. De Utrechtse werven en werfkelders op zulke grote schaal zijn uniek in de wereld. Wil je nog meer bijzondere en leuke weetjes over Utrecht achterhalen? Tijdens de rondvaart door de Utrechtse grachten kom je er nog veel meer te weten. 

Wat kun je verwachten van het dinerspel Ontdek de Mol in Utrecht?

Wees niet getreurd wanneer jullie vanaf de rondvaart weer aan wal stappen, jullie teamuitje in Utrecht is pas net begonnen! Het is tijd voor het spannende en interactieve Ontdek de Mol dinerspel. Onze spelleider heet jullie van harte welkom in een sfeervolle horecalocatie in het centrum van Utrecht. In teams van 6-8 personen spelen jullie een zenuwslopende game waarin een Mol de boel probeert te saboteren. Het is aan jou de taak om de Mol binnen jouw team te ontmaskeren, of misschien ben jij zelf wel aangewezen als Mol binnen jouw team! De Mollen worden vooraf door ons ingelicht. Heb je altijd al een keer mee willen doen aan het Wie is de Mol tv-programma? Dit is je kans om te ervaren hoe het is als teamuitje! 

De rondes van het dinerspel worden tussen de gangen door gespeeld. Jullie hebben hierdoor genoeg tijd om bij te kletsen met elkaar en natuurlijk om de tactiek binnen jullie team te bespreken. Aan het einde van de avond worden de Mollen bekend gemaakt en de molstreken gedeeld. De winnaars worden in het zonnetje gezet tijdens de prijsuitreiking. Zij gaan natuurlijk niet met lege handen naar huis! 

Offerteaanvraag 

Wij kunnen dit bedrijfsuitje helemaal op maat voor jullie samenstellen. Ons doel is om de perfecte dag in Utrecht voor jou en je collega's te organiseren. Wil je meer informatie? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij bieden ook nog andere arrangementen aan, zoals de Borrelboot met pubquiz en diner of een Bedrijfsweekend. 

Optioneel:  

 • Uit te breiden met extra borrelhapjes¬†¬†
 • Livemuziek¬†¬†
 • Gids aan boord die jullie alles vertelt over een onderwerp¬†
Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Professionele begeleiding en entertainer
 • Borrelboot met schipper (1 uur)
 • Onbeperkte drankjes uit Hollandse Bar (1 uur)
 • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
 • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

030 - 223 22 31

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 497 beoordelingen klanten vertellen