Ranking your Colleagues – quiz kersteditie in Utrecht 2024

» Uitje » Ranking-your-colleagues-quiz-kersteditie-in-utrecht

bekend van TV humor quiz

Doe mee aan de betoverende Ranking Your Colleagues - kersteditie in Utrecht en ontdek de verborgen kant van je collega's! Tijdens dit unieke kerst-en winteruitje is er geen plaats voor geheimen. Heb je winterse geheimen of verlang je naar wat extra sneeuwpret in de kantoorcultuur? Voorafgaand aan dit sfeervolle kerstuitje vult iedereen een digitale sneeuwvlokkenquiz in met betoverende, komische, en warmhartige vragen en uitdagingen. De antwoorden op deze vragen smelten samen tot een onvergetelijke quiz. Hoe goed ken jij je collega's tijdens deze feestelijke winterperiode? Doe mee en laat je verrassen!

Inclusief

  • Een enthousiaste quizmaster 
  • De digitale vragenlijsten
  • Spelmaterialen
  • Prijsuitreiking voor het winnende team 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

28.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs spel
>40 € 28,50 p.p. excl. BTW
30 - 39 € 31,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 34,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

030 - 223 22 31

Stuur ons een bericht

Rank je collega's en geniet van een magische kerstquiz! 

Bij dit onvergetelijke kerstuitje in Utrecht draait alles om het leren kennen van je collega's op een bijzondere manier. In de geest van het populaire tv-programma 'Ranking The Stars' brengen we de meest feestelijke stellingen en winterse quotes naar voren. Dit alles komt tot leven tijdens de Colleague Ranking, waar je alleen maar verrassingen kunt verwachten. Hoe word jij beoordeeld door je collega's? Heb je al ludieke opmerkingen in gedachten om je collega's in de kerstsfeer te beoordelen? Alles wordt onthuld tijdens deze feestelijke teambuildingservaring.

Wat kun je verwachten tijdens het bedrijfsuitje Ranking your Colleagues – Quiz editie? 

De voorpret begint al dagen van tevoren, wanneer alle collega's worden uitgedaagd om een digitale winterquiz in te vullen. Bereid je voor op de meest grappige en warmhartige stellingen die je maar kunt bedenken. De antwoorden op deze vragen zullen schitteren tijdens de quiz.

Bij aankomst in Utrecht word je begroet door een enthousiaste kerstquizmaster. Na een korte inleiding en speluitleg begint het kerstfeest. De groep wordt verdeeld in teams, maar je speelt ook individueel. Het is een balans tussen teamwork en je eigen winterwensen. Het doel is om zoveel mogelijk te ontdekken over je collega's. Wie is de beste zanger onder de mistletoe? Degene die zijn collega's het best kent, wint het spel. En natuurlijk ligt er een feestelijke prijs klaar voor de winnaar, die tijdens de feestelijke prijsuitreiking in het winterzonnetje wordt gezet.

Voor het ultieme kerstuitje hebben we een uitgebreide vragenlijst samengesteld, maar het is nog leuker om je eigen feestelijke vragen toe te voegen. Op die manier wordt de quiz nog persoonlijker en leer je je collega's misschien wel beter kennen.

Offerteaanvraag     

Wacht niet langer en vraag nu een offerte aan om erachter te komen welke collega het hoogst scoort op de vraag "Wie heeft de meeste kerstcadeaus onder de boom liggen?". Dit teamuitje is ook te boeken in alle grote steden van Nederland zoals in Amsterdam of Haarlem. Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Een enthousiaste quizmaster 
  • De digitale vragenlijsten
  • Spelmaterialen
  • Prijsuitreiking voor het winnende team 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

28.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs spel
>40 € 28,50 p.p. excl. BTW
30 - 39 € 31,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 34,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

030 - 223 22 31

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen