Pubquiz Kersteditie in Utrecht 2024

» Uitje » Pubquiz-kersteditie-in-utrecht

humor oergezellig quiz

Bij de Utrechtse Winter Pubquiz kersteditie draait het om samenhorigheid, creativiteit, kennis en vooral de warme sfeer. In de diverse rondes van deze intellectuele strijd krijgt iedereen de kans om zijn of haar kennis in te zetten en als een hecht team samen te werken. Elke ronde is doordrenkt met een thema, variërend van kersttradities en geschiedenis tot winterse folklore en muziek. Doe mee aan de meest sfeervolle Utrechtse Pubquiz kersteditie samen met je collega's.

Inclusief

  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Mogelijkheid tot eigen quizronde
  • Professionele quizmaster
  • Prijsuitreiking
  • Ook op eigen locatie te spelen
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

19.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 30 € 19,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 23,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

030 - 223 22 31

Stuur ons een bericht

De leukste pubquiz van Utrecht samen met je collega's 

Deze unieke Pubquiz in de prachtige stad Utrecht belooft een kerstuitje vol intellectuele uitdaging en winterse gezelligheid te worden. Gedurende de Pubquiz worden verschillende rondes gespeeld waarin teams hun expertise kunnen tonen over een scala aan onderwerpen, zoals films, sport, en dagen. Er zal hierbij 1 ronde geheel worden toegewijd aan feestelijke kerstvragen. De antwoorden op de vragen worden genoteerd op speciale scoreformulieren. Welk team heeft de kennis en het samenspel om als winnaar uit de bus te komen?

Wat valt er te verwachten tijdens dit winteruitje in Utrecht? 

Bij aankomst in een sfeervolle horecagelegenheid in het hart van Nederland word je verwelkomd door onze enthousiaste quizmaster. Het is tevens mogelijk om de Winterse Pubquiz op jullie eigen locatie te spelen. Tijdens de quiz doorlopen jullie diverse rondes. Hoe is het gesteld met de algemene kennis binnen jouw team? Weet bijvoorbeeld welk land de traditie heeft om kaarsen aan te steken tijdens de adventsperiode? En welk gerecht staat in Polen centraal tijdens kerst? Tijdens dit bedrijfsuitje wordt alles in winterse sferen gehuld! Het is ook mogelijk om zelf vragen te bedenken voor een aangepaste (bedrijfs)ronde tijdens de quiz, zodat je de quiz nog persoonlijker en unieker kunt maken. Naarmate het spel vordert, worden de vragen uitdagender. Samenwerking, communicatie en een scherp brein zijn van essentieel belang tijdens dit bedrijfsuitje! Het winnende team wordt gehuldigd tijdens de prijsuitreiking en gaat naar huis met een mooie prijs.

Het is tevens mogelijk om de Utrechtse Winter Pubquiz digitaal te spelen, waarbij deelnemers hun antwoorden via een speciale quiz-app indienen. Informeer naar de mogelijkheden als je geïnteresseerd bent!

Pubquiz teamuitje uitbreiden?

Wil je het Utrechtse Pubquiz kersteditie bedrijfsuitje uitbreiden tot een compleet arrangement? We kunnen deze winterse activiteiten op maat samenstellen, zodat jij en je collega's de hele dag van plezier kunnen genieten. Wil je de dag afsluiten met een sfeervolle borrel of een heerlijk kerstdiner? Het is ook mogelijk om te beginnen met een lunch, zodat jullie met een voldane maag aan de Utrechtse kerst Pubquiz kunnen beginnen!

Offerteaanvraag 

Dit teamuitje kan ook tijdens een kerstlunch of diner in de betoverende Domstad worden gespeeld. Vraag nu een offerte aan voor een leerzaam, sfeervol en interactief bedrijfsuitje in Utrecht, volledig in winterse stijl! Het teamuitje is te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. Rotterdam of Haarlem. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.  

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Mogelijkheid tot eigen quizronde
  • Professionele quizmaster
  • Prijsuitreiking
  • Ook op eigen locatie te spelen
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

19.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 30 € 19,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 23,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

030 - 223 22 31

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen