Pubquiz in Utrecht

» Uitje » Pubquiz-in-utrecht

humor oergezellig quiz

Tijdens de Pubquiz in Utrecht draait het om samenwerking, snelheid, kennis en natuurlijk gezelligheid. De verschillende rondes van de pubquiz zorgen ervoor dat iedereen zijn kennis kwijt kan en je als een team samenwerkt. In elke ronde staat er weer een nieuw thema centraal, wat dacht je van sport, wetenschap, muziek en aardrijkskunde? 

Inclusief

  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Mogelijkheid tot eigen quizronde
  • Professionele quizmaster
  • Prijsuitreiking
  • Ook op eigen locatie te spelen
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

19.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 30 € 19,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 23,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

030 - 223 22 31

Stuur ons een bericht

Speel de gezelligste pubquiz van Utrecht samen met je collega's 

Met dit uitdagende kennisspel in de mooie stad Utrecht kunnen we jullie verzekeren dat jullie bedrijfsuitje een en al gezelligheid wordt. Tijdens de pubquiz komen er verschillende rondes voorbij waarin jullie in teams al jullie kennis over geschiedenis, politiek, aardrijkskunde en muziek kunnen laten zien. De antwoorden op de vragen worden ingevuld op het speciale pubquiz scoreformulier. Welk team heeft de benodigde kennis en samenwerking skills in huis om de winst mee naar huis te nemen? 

Wat kun je verwachten tijdens dit personeelsuitje in Utrecht? 

Onze enthousiaste quizmaster heet jullie van harte welkom bij aankomst in een gezellige horecalocatie in het hartje van Nederland. Het is ook mogelijk om de pubquiz op jullie eigen locatie te spelen. Tijdens de quiz komen er verschillende rondes voorbij. Hoe is de algemene kennis verdeeld binnen jouw team? Wie was bijvoorbeeld de eerste vrouwelijke huisarts in Nederland? En van welk land is Tbilisi de hoofdstad? Er komt van alles voorbij tijdens dit teamuitje! Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf vragen te bedenken die terugkomen in een eigen (bedrijfs)ronde tijdens de quiz. Zo kunnen jullie de quiz helemaal op maat samenstellen en wat persoonlijker maken. Dit zorgt voor een hilarische ronde vol herkenning. Naar mate jullie verder in het spel komen worden de vragen moeilijker. Jullie zullen niet alleen moeten samenwerken, maar ook communicatie en snelheid is belangrijk tijdens dit bedrijfsuitje! Tijdens de afsluitende prijsuitreiking wordt het winnende team in het zonnetje gezet en gaat naar huis met een mooie prijs.  

Het is ook mogelijk om een digitale Pubquiz te spelen. Tijdens de digitale versie geven de deelnemers de antwoorden door via een speciale Pubquiz app. Vraag naar de mogelijkheden bij interesse!

Pubquiz teamuitje uitbreiden?

Wil je de Pubquiz bedrijfsuitje in Utrecht uitbreiden tot een arrangement? Wij kunnen dit uitje op maat samenstellen zodat jij en je collega's een hele dag kunnen genieten. Wil je graag de dag afsluiten met een gezellige borrel of een heerlijk driegangendiner? Het is ook mogelijk om te starten met een lunch, zodat jullie met een gevulde maag kunnen beginnen met de Pubquiz in Utrecht!

Offerteaanvraag 

Dit teamuitje kan ook worden gespeeld tijdens een lunch of diner in de prachtige Domstad. Het teamuitje is te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. Rotterdam of Haarlem. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.  

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Mogelijkheid tot eigen quizronde
  • Professionele quizmaster
  • Prijsuitreiking
  • Ook op eigen locatie te spelen
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

19.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 30 € 19,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 23,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

030 - 223 22 31

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen