Geniet van Cultureel Utrecht

» Uitje » Geniet-van-cultureel-utrecht

arrangement teambuilding

Geniet van cultureel arrangement in Utrecht samen met je collega's. Willen jullie in de ochtend een museum bezoeken? Typische Utrechtse musea zijn het Spoorwegmuseum, het Centraal Museum en het Rietveld Schröderhuis. Speel na de lunch een spannend stadsspel in het centrum van Utrecht! Beleef een culturele dag samen met je collega's tijdens dit leuke arrangement in Utrecht.

Inclusief

  • Professionele spelleider en gids
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Lunch
  • Toegang museum
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

030 - 223 22 31

Stuur ons een bericht

Cultureel Arrangement in Utrecht als bedrijfsuitje 

Op zoek naar een actief personeelsuitje waarmee jullie op cultureel avontuur gaan in het centrum van Utrecht? Met ons arrangement Cultureel Genieten bieden wij een ruim assortiment aan keuzes op het gebied van musea en stadsspellen. Denk bijvoorbeeld aan de Domtoren beklimmen, de Dom is de hoogste kerk van Nederland, jullie zullen 465 treden moeten beklimmen om in de top te komen! Willen jullie iets meer relaxen? Bezoek het Spoorwegmuseum, het Rietveld Schroderhuis of het Centraal Museum in Utrecht. De dag is natuurlijk niet compleet zonder spannend en interactief stadsspel. Willen jullie de dag helemaal in het teken van cultuur zetten? Dan raden wij het Geheimen van Utrecht stadsspel aan. Ontdek tijdens deze tablet game alle verborgen parels van Utrecht.  

Wat kun je verwachten van het arrangement Cultureel genieten in Utrecht? 

Voor dit arrangement in Utrecht worden jullie enthousiast welkom geheten in het¬†door jullie¬†gekozen museum. Hier wacht de gids jullie op en zal jullie meenemen door het museum.¬†Na het museumbezoek is het tijd voor een heerlijke lunch in een gezellige horecalocatie.¬†Wanneer jullie klaar zijn met de lunch¬†staat¬†onze spelleider klaar om een introductie en speluitleg te geven. Het is namelijk tijd voor een actief stadsspel. De keuze van het spel is geheel aan jullie, willen jullie in de culturele sfeer blijven? Kies dan voor het Geheimen van Utrecht stadsspel. Willen jullie wat meer spanning en actie? Wij bieden verschillende escape games¬†aan,¬†zoals Escape City en de¬†Canal¬†Escape. Ook zijn wij licentiehouder van het offici√ęle Wie is de Mol bedrijfsuitje! Keuze genoeg. Al onze stadsspellen zijn tablet games,¬†dus¬†na de speluitleg vertrekken jullie in teams¬†met spelmaterialen en een tablet¬†het centrum van Utrecht in.¬†De¬†city¬†games bevatten verschillende opdrachten, raadsels en¬†clues¬†die jullie als team moeten oplossen.¬†Na 2,5 uur keren jullie weer terug naar de startlocatie. Hier volgt de prijsuitreiking en wordt het winnende team in het zonnetje gezet.¬†¬†

Offerteaanvraag 

Dit arrangement kan geheel op maat voor jullie worden samengesteld. Willen jullie liever beginnen met een stadsspel en daarna een bezoek brengen aan een museum? Ook mogelijk! Het arrangement kan ook nog worden uitgebreid door middel van een borrel op de borrelboot of een driegangendiner na afloop. Wij bieden ook nog andere arrangementen aan, zoals de Borrelboot met Hou van Holland Dinerspel of een Walking Dinner. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele spelleider en gids
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Lunch
  • Toegang museum
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

030 - 223 22 31

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 497 beoordelingen klanten vertellen