Weekendarrangement voor bedrijven in Utrecht

» Uitje » Bedrijfsweekend-in-utrecht

arrangement teambuilding

Ben je op zoek naar een teambuildings weekend in Utrecht met je collega's. Ga er even helemaal tussenuit tijdens een gezellig bedrijfsweekend in Utrecht. Door een weekend weg te gaan met je collega's, ga je op een andere manier met elkaar te verbinden. Dat is wat wij willen bereiken tijdens ons weekendarrangement voor bedrijven.

Inclusief

 • Hotelovernachting
 • Vergaderlocatie
 • Beeld- en spelmaterialen
 • Professionele spelleider
 • Ontbijt en/of lunch
 • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

24 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

030 - 223 22 31

Stuur ons een bericht

Weekend arrangement met collega's in Utrecht 

Dit teambuildingsweekend in Utrecht staat helemaal in het teken van het bij elkaar komen met je collega's. Leer elkaar beter kennen in een andere setting dan altijd alleen maar op kantoor. Er wordt tijd vrijgemaakt voor serieuze zaken, zoals een vergadering of zakelijke bijeenkomst, daarnaast is er tijd voor gezelligheid tijdens een dinerspel, stadsspel en eventueel een rondvaart door Utrecht. De overnachting en invulling van de dagen wordt door ons geregeld, hierdoor hoeven jullie nergens voor te zorgen! 

Wat kun je verwachten van dit bedrijfsweekend in Utrecht? 

Dit weekend arrangement heeft een druk programma, maar ondanks het drukke programma staat teambuilding en elkaar nog beter leren kennen bovenaan. Speel op vrijdagavond een spannend dinerspel naar keuze, misschien La Casa de Papel Dinero of het Moorddiner? Sluit af met een borrel op onze rondvaartboot door de Utrechtse grachten, en geniet van al het moois dat Utrecht te bieden heeft vanaf het water. 

Vanaf de borrelboot gaan jullie naar het hotel, waar jullie een goede nachtrust kunnen pakken. Op zaterdagochtend staat er een zakelijke bijeenkomst op de planning. De vergadering wordt gehouden in een gezellige horecalocatie in het centrum van Utrecht, waar ook een heerlijk ontbijtje op jullie staat te wachten. Na een ochtend/middag vergaderen zullen jullie wel toe zijn aan wat frisse lucht en een activiteit. Er staat een actief stadsspel op de planning, zoals bijvoorbeeld Hunted | The Official Game, lukt het jullie om 120 minuten uit handen te blijven van de recherche? Willen jullie een iets meer ontspannende game spelen waarbij jullie een goed doel steunen? Onze MVO-bedrijfsuitjes zijn hier zeer geschikt voor.  

*Natuurlijk kunnen jullie ook een ander stadsspel boeken tijdens dit gedeelte van het arrangement. 

Offerteaanvraag 

Dit weekend arrangement in Utrecht kan compleet op maat worden gemaakt voor jullie. Wil je meer informatie ontvangen over dit zakelijke arrangement? Of wil je een van onze andere arrangementen bekijken zoals Vergaderen met stadsspel of onze Borrelboot met Ontdek de Mol dinerspel? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Hotelovernachting
 • Vergaderlocatie
 • Beeld- en spelmaterialen
 • Professionele spelleider
 • Ontbijt en/of lunch
 • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

24 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

030 - 223 22 31

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen