Gamification: Onboarding Scenario Utrecht

» Uitje » Gamification-onboarding-scenario-utrecht

gamification

Deze onboarding gamification training in Utrecht laat jullie op een unieke manier kennis maken met elkaar en het bedrijf. Stoom je nieuwe medewerkers klaar met een unieke introductie over jullie organisatie. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat wel en niet werkt als introductie voor nieuwe medewerkers. Laat je inspireren en til de teambuilding naar een hoger level.

Inclusief

  • Professionele presentator/coach
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
  • Geschikt voor elke locatie
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

030 - 223 22 31

Stuur ons een bericht

Gamification: Onboarding Scenario Utrecht 

Tijdens dit personeelsuitje in Utrecht maken nieuwe medewerkers kennis met het bedrijf. Het is belangrijk dat nieuwe collega's op de juiste manier welkom worden geheten binnen een nieuw team. Er werken in grote organisaties vaak veel mensen en dat kan soms overweldigend zijn. Tijdens deze zakelijke teambuilding gamification maken nieuwe medewerkers op een unieke manier kennis met elkaar en met het bedrijf.  

Wat kun je verwachten van het Onboarding Scenario teamuitje in Utrecht? 

Tijdens deze¬†zakelijke training in Utrecht wordt er aandacht besteed aan nieuwe medewerkers. Zij maken op originele en interactieve manier kennis met het bedrijf en hun nieuwe collega's. Op een tablet komen er verschillende uitdagende opdrachten en vragen voorbij. Denk bijvoorbeeld aan¬†kennisvragen¬†over het bedrijf, een persoonlijk bericht van de CEO¬†en opdrachten over de kernwaarden van de organisatie. Ook zullen er verschillende hilarische foto ‚Äďen video opdrachten langskomen. Op deze manier maken nieuwe medewerkers op een unieke manier kennis met de organisatie waar zij zullen gaan werken. Uit ervaring weten wij dat dit enorm goed werkt voor de teambuilding.¬†¬†

Offerteaanvraag 

Wil je jouw nieuwe medewerkers een uniek ontvangst geven? Kies voor onze Onboaring Scenario game en zorg voor een goede eerste indruk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit bedrijfsuitje is te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. Amsterdam en Alkmaar. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele presentator/coach
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
  • Geschikt voor elke locatie
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

030 - 223 22 31

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 497 beoordelingen klanten vertellen