Gamification: Ranking your Buzz-ness Utrecht

» Uitje » Gamification-ranking-your-buzz-ness-utrecht

gamification training

Een business game als bedrijfsuitje in Utrecht organiseren? Tijdens onze gamification game Ranking your Buzz-ness kom je met je collega's tot belangrijke en waardevolle inzichten over jullie organisatie. Aan de hand van scherpe stellingen en vraagstukken kunnen alle medewerkers hun mening geven over de organisatie. Op deze manier kunnen de medewerkers en het management bouwen aan een verbeterde toekomst.

Inclusief

 • Intake gesprek
 • Originele presentatie
 • Uitdagende teambuilding opdrachten
 • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

030 - 223 22 31

Stuur ons een bericht

Gamification: Ranking your Buzz-ness in Utrecht

Tijdens deze zakelijke training in Utrecht kom je tot belangrijke inzichten. Hoe is het afgelopen jaar voor jullie als bedrijf of organisatie verlopen? Wat ging er goed, wat ging er minder goed? Wat speelt er onder het personeel? En wat is er gepresteerd? Dit zijn allemaal belangrijke vragen voor het succes van jullie bedrijf. Goed inzicht hebben in elkaars werkzaamheden en drijfveren is van groot belang, want alleen op deze manier krijg je wederzijds begrip. Met dit unieke arrangement leer je je directe collega's en collega's van andere afdelingen écht goed kennen. 

Wat kun je verwachten van de business game Ranking your Buzz-ness? 

Bij aankomst van deze zakelijke training in Utrecht worden alle deelnemers enthousiast ontvangen door onze host. Elk team van 6-8 personen mag plaatsnemen aan de teamtafel en vanaf dan gaat de ranking beginnen. Opdrachten, filmpjes en vragen volgen elkaar op en alles staat in verband met de antwoorden die jij en je collega's vooraf hebben ingevuld tijdens de digitale vragenlijst.  

Welk team heeft het beste inzicht in wat er speelt binnen jullie organisatie? Misschien zijn jullie wel het team dat de meeste punten binnen weet te halen door goed samen te werken. De teamscores blijven het hele spel zichtbaar voor iedereen. Verwacht geen standaard enquête, maar de mogelijkheid tot het inzenden van filmpjes, foto's en zo door! Deze business game wordt helemaal op maat gemaakt voor jullie bedrijf! Alle deelnemers van jullie meeting, presentatie, jaardiner of ander event ontvangen vooraf een digitale vragenlijst. Jullie kunnen ervoor kiezen om deze per afdeling, per team of individueel in te laten vullen.  

Denk bijvoorbeeld aan: 

 • Wat zou je veranderen als je voor één dag directeur mocht zijn?    
 • Wat vind je nou het allerleukste aan je baan of afdeling?    
 • Hoe trots ben je op het bedrijf waar je werkt op een schaal van 1 tot 10?    
 • Wat vind je het grootste succes van uw bedrijf van het afgelopen jaar?    
 • Als je mocht opscheppen over je bedrijf aan vrienden en familie, wat zou je dan zeggen en wat juist niet?    
 • Welke collega verdient de ‘Performance of the Year award’?    
 • Waar moet je bedrijf zich in onderscheiden ten opzichte van de concurrentie, volgens jou?    

Wij presenteren de antwoorden en stellingen op een originele en creatieve manier op jullie zakelijke event. Het (zakelijke) thema van jullie meeting, presentatie of bedrijfsdiner wordt neergezet in een onvergetelijke beleving met als resultaat; een boodschap die blijft hangen!    

Offerteaanvraag

Wil je jullie zakelijke meeting een upgrade geven met een interactieve game tussendoor? Onze Gamification: Ranking your Buzz-ness in Utrecht laat alle medewerkers meedenken over hoe jullie bedrijf nóg succesvoller zou kunnen zijn! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit bedrijfsuitje is te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. NijmegenHaarlem en Breda.

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Intake gesprek
 • Originele presentatie
 • Uitdagende teambuilding opdrachten
 • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

030 - 223 22 31

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen