Gamification: Walk the Talk Utrecht

» Uitje » Walk-the-talk-gamification-utrecht

gamification training

Ons bedrijfsuitje Walk the Talk in Utrecht is dé game waar entertainment en training samenkomt. Laat je personeel op een unieke manier kennis maken met de kernwaarden van jouw organisatie. Een business game waarbij de teambuilding naar een hoger niveau wordt getild. Tijdens deze game ga je in teams van 3 tot 5 personen het centrum van Utrecht in, waar je samen zoveel mogelijk creatieve en uitdagende opdrachten moet voltooien.

Inclusief

  • Persoonlijk intake gesprek
  • Begeleiding door een gecertificeerde trainer/coach
  • Originele afsluitende presentatie
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

030 - 223 22 31

Stuur ons een bericht

Gamification: Walk the Talk Utrecht

Tijdens het bedrijfsuitje in Utrecht Walk the Talk worden jij en je collega's op de proef gesteld. Wat weten jullie eigenlijk van de kernwaarden van jullie bedrijf? In groepen van 3 tot 5 personen gaan jullie het centrum van Utrecht in met een tablet en plattegrond. De tablet wordt aangestuurd via een GPS-signaal. Onderweg komen jullie verschillende obstakels en opdrachten tegen. Alle input wordt vastgelegd, denk aan foto-en video opdrachten, quizvragen over de organisatie en natuurlijk over de prachtige Domstad. Dit bedrijfsuitje staat voor leren en plezier maken tegelijk! 

Wat kun je verwachten van het teambuilding uitje Walk the Talk in Utrecht?

Jullie worden enthousiast welkom geheten bij de afgesproken locatie in Utrecht. Wanneer alle deelnemers aanwezig zijn volgt er een korte introductie door onze entertainer en worden de teams bekend gemaakt. Als de game van start is gegaan, wordt al snel duidelijk wat de bedoeling is. De kernwaarden zijn belangrijk voor de organisatie, maar wat verstaan jullie eronder? Als team en als individu. Dit gaan jullie laten zien door verschillende foto –en video opdrachten te voltooien. Creativiteit wordt beloond!  

Als de tijd op is, keren alle teams weer terug naar de startlocatie. Hoe hebben alle teams het ervan afgebracht? Met een coach die is gespecialiseerd in verandertrajecten binnen organisaties gaan we uitgebreid reflecteren. Er is geen juist antwoord, maar we willen de discussie starten. We willen dat de kernwaarden gaan leven binnen jouw groep! En als dat lukt, is onze missie geslaagd!   

Nu ben je natuurlijk erg nieuwsgierig naar een paar voorbeelden, dus hierbij een klein tipje van de sluier:   

  • MISSIE en PRINCIPES vormen samen de VISIE voor een bedrijf. Welke van de twee is volgens jullie de meest belangrijke en waarom?   
  • Wat versta jij onder (kernwaarde) en waarom? Vertel je verhaal in een videoboodschap van maximaal 30 seconden 

Offerteaanvraag 

Wil je jouw medewerkers bewuster maken van de kernwaarden van jullie organisatie? Kies voor onze Gamification: Walk the Talk in Utrecht om je personeel op een unieke en interactieve manier bewuster te maken. Dit bedrijfsuitje wordt helemaal op maat voor jullie samengesteld. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit bedrijfsuitje kan in alle grote steden van Nederland worden geboekt zoals o.a. Alkmaar en Amsterdam.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Persoonlijk intake gesprek
  • Begeleiding door een gecertificeerde trainer/coach
  • Originele afsluitende presentatie
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

030 - 223 22 31

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 497 beoordelingen klanten vertellen