Cursus plat Uteregs

» Uitje » Cursus-plat-uteregs-utrecht

arrangement humor workshop

Leer spreken als een échte Utrechter tijdens de cursus Plat Uteregs als bedrijfsuitje. Tijdens de Workshop Plat Uteregs leer je met een echt Utrechts accent spreken van onze Utrechtse cursusleider Bonnie. Na de workshop is het tijd voor een rondvaart over de Utrechtse grachten met een heerlijk aansluitend driegangendiner in een gezellige horecalocatie.

Inclusief

  • Professionele begeleiding¬†
  • Kostuums¬†
  • Rondvaart door Utrecht(1,5 uur)
  • Driegangendiner¬†¬†
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

030 - 223 22 31

Stuur ons een bericht

Workshop Plat Utrechts arrangement met rondvaart en diner 

Heb je altijd al eens willen weten hoe je met een écht Uteregs accent kunt praten? Wat is de betekenis van 'Achtelijke Gladiool', 'Wout' of 'Wat zie jij er koof uit'? Tijdens deze workshop Plat Uteregs leer je samen met je collega's de kneepjes van het accent van onze échte Utrechtse Bonnie. Met onze cursus Plat Uteregs leer je in twee uur alle typische woorden, uitdrukkingen en accenten die Utrechters Utrechtenaren maken. Het Utrechtse stadslied kan natuurlijk niet ontbreken op het repertoire van dit bedrijfsuitje! 

Wat kun je verwachten van dit bedrijfsuitje in Utrecht? 

Kom je uit het Zuiden en praat je met een zachte 'G'? Of spreek je netjes ABN? Daar komt tijdens dit bedrijfsuitje verandering in! Onze cursusleider Bonnie gaat jullie tijdens dit personeelsuitje verschillende typische Utrechtse woorden, uitdrukkingen en accenten leren. Een betere ervaringsdeskundige plat Uteregs hadden jullie je niet kunnen wensen. Intonatie, klank, woorden en uitdrukkingen, Bonnie weet er alles van en gaat samen met jullie aan de slag om het zelf ook te proberen.  

Na de hilarische en leerzame workshop Plat Uteregs is het tijd voor een rondvaart over de Utrechtse grachten. Vaar over de Oudegracht, Nieuwegracht en langs de terrassen aan het water terwijl je geniet van een heerlijk drankje. Om de dag af te sluiten in stijl genieten jullie van een heerlijk driegangendiner in een typisch Utrechtse horecalocatie. 

Offerteaanvraag 

Een hilarisch en uniek bedrijfsuitje organiseren? Dit arrangement heeft het allemaal. Het is ook mogelijk om dit arrangement nog verder uit te breiden met bijvoorbeeld een lunch of stadsspel. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Naast de cursus Plat Utrechts bieden wij ook de cursus Plat Rotterdams en Plat Amsterdams aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele begeleiding¬†
  • Kostuums¬†
  • Rondvaart door Utrecht(1,5 uur)
  • Driegangendiner¬†¬†
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

030 - 223 22 31

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen