Waterproeverij in Utrecht

» Uitje » Waterproeverij-in-utrecht

proeverij workshop

Ontdek tijdens de workshop Waterproeverij in Utrecht wat voor verschillende smaken water kan hebben en laat je verrassen! Onze Waterproeverij is een uniek alternatief voor de wijnproeverij. De watersommelier neemt je mee in de wereld van water, en die is uitgebreider dan je denkt. 

Inclusief

  • Waterspecialisten
  • Diverse soorten water
  • Quiz
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

1.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

030 - 223 22 31

Stuur ons een bericht

Waterproeverij workshop in Utrecht

Ben je op zoek naar het ideale bedrijfsuitje of workshop in Utrecht? De waterproeverij is een workshop voor iedereen die echt wil proeven wat er gedronken wordt. Naast het proeven van water, nemen onze waterspecialisten jullie mee in de wereld van het water. Vele weetjes rijker verlaat je de proeverij. Welk watermerk is nou echt milieubewust? Wist je eigenlijk dat bronwater juist niet direct uit de bron komt en mineraalwater wel? En hoe ontstaat eigenlijk de smaak van water? Tijdens deze workshop krijgen jullie antwoord op al deze interessante vragen.  

Hoe ziet een middag eruit bij de Waterproeverij in Utrecht?

Tijdens deze workshop heten onze waterspecialisten jullie van harte welkom op de sfeervolle locatie in Utrecht of op jullie eigen locatie. Het is tijd om te proeven! Welke invloeden herken je in de smaken? Onze waterspecialisten leggen je alles uit over het water en bevestigen of ontkrachten je vermoedens. Er is natuurlijk ook ruimte om kennis op te doen. Jullie worden meegenomen in de wereld van het water en staan stil bij alles wat met water en waterwinning te maken heeft. 

Hoe sterker de smaak van het water, hoe meer mineralen er in het water zijn opgelost. Mineralen zorgen voor onze gezondheid, maar zorgen ook voor een bijzonder smaakpalet in het water. Ook de temperatuur van het water, de aanwezigheid van koolzuur en het glas waarin het water wordt geserveerd spelen allemaal een grote rol in de smaakbeleving. 

Offerteaanvraag

Tijdens deze unieke proeverij hoef je niets uit te spugen! Wil je dat ook? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. De prijs voor deze waterproeverij is afhankelijk van de groepsgrootte en de gekozen locatie. Dit uitje is te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. Arnhem, Haarlem en Zwolle.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Waterspecialisten
  • Diverse soorten water
  • Quiz
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

1.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

030 - 223 22 31

Stuur ons een bericht

8.3
Reviews 424 beoordelingen klanten vertellen