Het ultieme Wie is de Mol Event – Custom Made Edition

Het ultieme Wie is de Mol Event: Custom Made Edition

Als je denkt aan teambuilding, avontuur en mysterie, dan denk je aan Wie is de Mol. Het iconische televisieprogramma heeft miljoenen kijkers betoverd met zijn spannende plotwendingen en verraderlijke sabotageacties. Maar wat als we je vertellen dat dit sensationele avontuur niet alleen op je scherm te vinden is, maar ook in het echte leven?

Als de trotse licentiehouder van het Wie is de Mol format in Nederland, brengen we dit onvergetelijke avontuur naar jou en je team. Met de exclusieve rechten om de naam Wie is de Mol te verbinden aan dit fantastische teambuildingevent, staan we garant voor een ervaring die je nergens anders zult vinden.

Onze samenwerking met TV-producent IDTV heeft ons de expertise en ervaring gegeven om samen een unieke versie van de Wie is de Mol Game te creëren, die nu te beleven is in alle grote en kleinere steden van Nederland en Antwerpen. Een team-ervaring die met niets te vergelijken is, waarbij niets is wat het lijkt en je niemand meer kunt vertrouwen. Ben jij in staat om de Mol te ontmaskeren? Boek dan onze officiële Wie is de Mol game in jouw stad naar keuze.

Wie is de Mol - Custom Made Edition!!

Maar wat dit evenement echt bijzonder maakt, zijn de volledig op maat gemaakte ervaringen die we jouw team kunnen bieden. Neem bijvoorbeeld een bijzondere verjaardagswens, die we mochten vervullen. We kregen het verzoek van een opdrachtgever die zijn vrouw op haar vijftigste verjaardag wilde verrassen met een Wie is de Mol game, helemaal in het teken van haar en haar studententijd in Utrecht. Een eenmalige Special Edition opdracht die we met open armen hebben ontvangen, ondanks dat we normaal gesproken geen evenementen voor particulieren organiseren.

Op de dag zelf, omringd door vrienden en familie, gingen de teams op pad door de binnenstad van Utrecht, op zoek naar mollengeld en aanwijzingen. Van het Spoorwegmuseum tot het Museum Speelklok, waar de bekende ‘Wie is de Mol tune’ bij binnenkomst werd gespeeld op het grootste draaiorgel – een kippenvel ervaring. Elke locatie was doordrenkt van spanning en avontuur. En natuurlijk kon de typische Wie is de Mol Lasergame-opdracht niet ontbreken, die plaatsvond in het voormalige Ozebi zwembad.

En na een dag vol intriges en sabotage, kwamen alle teams samen voor de finaleopdracht en de onthulling van de Mollen op de eindlocatie; De LIK – de oude gevangenis op het Wolvenplein. De reacties van verbazing en vreugde vulden de ruimte terwijl de Mollen eindelijk werden ontmaskerd.

Maar het echte hoogtepunt kwam tijdens de borrel, waar de verhalen van sabotage en spelervaringen rijkelijk vloeiden. En terwijl de groep zich verzamelde om te genieten van een heerlijk diner, was de dankbaarheid overweldigend.

Voor ons bij Uitjesbureau was dit niet zomaar een opdracht, maar een uniek avontuur waar we met trots op terugkijken. En nu zijn we klaar voor een nieuwe uitdaging, klaar om meer teams te verrassen met ons custom made Wie is de Mol (mid)dag of weekend Event – Special Edition. Ben jij er klaar voor om de Mol te ontmaskeren?

8.4
Reviews 497 beoordelingen klanten vertellen