De leukste teamuitjes in Utrecht 2024

Teamuitje in Utrecht

Teambuilding vormt de kern van een succesvol bedrijf, en wat is er nu beter dan het ontdekken van de unieke eigenschappen van je collega’s tijdens een opwindend avontuur? Uitjesbureau Utrecht biedt een uitgebreid scala aan verrassende teamactiviteiten die niet alleen voor plezier en spanning zorgen, maar ook de onderlinge samenwerking binnen teams naar nieuwe hoogten tillen. Dit artikel verkent de drie meest meeslepende teamuitjes in Utrecht, waarbij de focus ligt op het vergroten van teamplezier en het versterken van de band tussen collega’s. Ontdek de leukste teamuitjes die Utrecht in 2024 te bieden heeft en maak het komend jaar onvergetelijk.

Hunted

Hunted | the official game

Stap in de schoenen van voortvluchtigen tijdens dit intense bedrijfsuitje. Jullie team wordt opgejaagd door de recherche, en het is aan jullie om 120 minuten uit hun handen te blijven. Dit is niet zomaar een spel; het is gebaseerd op het populaire televisieprogramma. Als enige officiële licentiehouder in Nederland biedt Uitjesbureau deze unieke ervaring aan.

Wat staat je te wachten?

Jullie bedrijf is gehackt en moeten 1 miljoen CryptoCoins overmaken om je onschuld te bewijzen. Gewapend met een tablet en omringd door spanning, voeren jullie opdrachten uit in de stad. Omgevingsvragen en hersenkrakers zullen jullie team op de proef stellen. Lukt het om onontdekt te blijven en de recherche te slim af te zijn?

Escape Dinner Utrecht

Escape Dinner Utrecht

In het hart van Utrecht wacht een gezellige horecalocatie op jouw team, waar jullie een driegangendiner krijgen voorgeschoteld terwijl je je hersenen laat kraken. Het dinerspel vereist niet alleen individuele vaardigheden maar benadrukt ook het belang van samenwerking. Tijdens het dineren, moeten jullie strategisch denken om de escape game tot een goed einde te brengen.

Wat staat je te wachten?

Opdrachten variëren van puzzels tot samenwerkingsuitdagingen, allemaal ontworpen om de teamgeest te versterken. Wees op je hoede voor de spelleiding, want niet alle aanwijzingen zijn te vertrouwen. Het winnende team gaat niet alleen naar huis met eeuwige roem, maar ook met een prijs die tijdens de prijsuitreiking in de schijnwerpers wordt gezet.

Monopoly streets dinerspel

Monopoly streets dinerspel

Het Monopoly Streets Dinerspel in Utrecht biedt een boeiende mix van actie en culinair genot voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Tijdens dit levensechte Monopoly-avontuur verover je bekende straten en pleinen in Utrecht door uitdagende opdrachten uit te voeren.

Wat staat je te wachten?

Terwijl je met je team van restaurant naar restaurant wandelt voor een smakelijk driegangendiner, krijg je voldoende gelegenheid om te overleggen en de laatste tactieken te bespreken. Het spel draait om macht, geld en creativiteit, en één verkeerde zet kan je team de kop kosten. Verwacht een sfeervolle ontvangst in het centrum van Utrecht, waarbij teamindeling, speluitleg en een heerlijk voorgerecht de perfecte start vormen voor dit unieke bedrijfsuitje. 

Escape City Utrecht bedrijfsuitje

Escape City Utrecht

Escape City Utrecht daagt teams uit om binnen 2,5 uur uit de binnenstad te ontsnappen. Raadsels, geheimen en codes vormen de obstakels op jullie pad. Het spel is een zenuwslopende race tegen de klok, waarbij teamwork van vitaal belang is.

Wat staat je te wachten?

Uitgerust met tablets en de Escape City app, moeten teams opdrachten voltooien om informatie en punten te verzamelen. Binnen een denkbeeldige cirkel kunnen jullie vrij bewegen, maar de ‘No Go Area’ ligt op de loer, wat kostbare punten kan kosten. Na 2 uur ontvangt elk team de laatste aanwijzing om de uitgang te vinden. Het snelste team wint niet alleen het spel maar gaat ook naar huis met een prijs.

Of het nu ontsnappen is tijdens een culinair diner, op de vlucht voor de recherche, of uit de binnenstad van Utrecht, deze bedrijfsuitjes in Utrecht bieden niet alleen plezier maar versterken ook de teamgeest. Kies het avontuur dat het beste bij jouw team past en beleef een onvergetelijke ervaring in Utrecht!

8.4
Reviews 497 beoordelingen klanten vertellen