Healthy Walk Together | Online teamgame in de buitenlucht

» Uitje » Healthy-walk-together-utrecht

actief MVO teambuilding

Neem het op met en tegen je collega's tijdens dit teambuilding uitje op afstand. Op deze manier hebben jij en je collega's een actieve wandeling in de pauze of als onderdeel van een online teamactiviteit. Een game waarbij je weg MOET vanachter je laptop of computer. Dit teamuitje op afstand kan vanaf elke locatie worden gespeeld, zelfs bij jou in de straat of met collega's aan de andere kant van de wereld!

Inclusief

  • Speciale¬†Healthy¬†Walk¬†Together app
  • Uitdagende hersenkrakers
  • Opdrachten en vragen personaliseren
  • Eindelijk even allemaal (tegelijk) weg vanachter de computer
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

22.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 ‚ā¨ 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 ‚ā¨ 24,50 p.p. excl BTW
12 - 29 ‚ā¨ 750,00 excl. BTW (vast bedrag)

Onze eventmanager helpt graag!

030 - 223 22 31

Stuur ons een bericht

Healthy Walk Together | Online teambuilding in de buitenlucht

Teambuilding op afstand, geniet met je collega's¬†in de buitenlucht! Tijdens dit bedrijfsuitje¬†neem je het op tegen je collega's op afstand. Alle deelnemers downloaden vanaf hun eigen locatie de speciale app op hun smartphone. Werk je¬†op kantoor¬†of¬†thuis? Het maakt niet uit, want deze teambuilding game is te spelen vanaf elke locatie¬†over de hele wereld. Zelfs in je eigen straat! Start de game en loop het aangegeven aantal stappen (stappenteller - bijvoorbeeld 500) om hiermee een digitaal slot te openen. Hierna verschijnen een reeks algemene opdrachten en indien gewenst aangevuld met vragen over jullie eigen bedrijf of organisatie¬†of een specifieke afdeling.¬†De opdrachten kunnen bestaan uit foto ‚Äď en video opdrachten, meerkeuze vragen¬†en uitdagende hersenkrakers met¬†diverse¬†thema's.¬†

Wat kun je verwachten van de Healthy Walk Together? 

Wanneer alle medewerkers de app hebben gedownload, gaat het spel van start. Als introductie kan er een filmpje worden toegevoegd waarin de leidinggevende iedereen welkom heet en een korte introductie geeft. Als de game is gestart gaan alle deelnemers naar buiten om een wandeling te maken. Iedere deelnemer kiest zijn of haar eigen route in de omgeving. Onze app maakt gebruik van de stappenteller op je telefoon en ziet precies wanneer jij het benodigde aantal stappen hebt gezet. Heb je genoeg stappen gezet? Dan ontvang je een badge, met deze badge kun je een van de vele opdrachten openen! Na het openen van de opdracht komen er 1 of meerdere vragen, puzzels, clues en andere leuke quiz onderdelen tevoorschijn. Op deze manier loop je meerdere malen een afstand van bijvoorbeeld 2000 stappen om een badge met een reeks opdrachten te openen. Het aantal af te leggen stappen is in overleg met ons af te stemmen. 

Het (online) bedrijfsuitje de Healthy Walk Together is op één ochtend of (mid)dag te spelen, (vanaf 1 uur), maar kan ook uitgesmeerd worden over meerdere dagen. Alle opdrachten en vragen kunnen gepersonaliseerd worden zodat de waarden en doelstellingen van je bedrijf goed naar voren komen in de vragen, opdrachten en lay-out. Deze game wordt door alle deelnemers individueel gespeeld, maar het is natuurlijk ook mogelijk om op afstand met elkaar verbonden te zijn. Deelnemers kunnen aan elkaar worden gekoppeld in het systeem, op deze manier kunnen zij toch met elkaar in teamverband spelen terwijl ze niet eens bij elkaar in de buurt zijn! Dat noemen wij teambuilding op afstand.

Willen jullie een maatschappelijk verantwoord doel koppelen aan dit virtuele teamuitje? Voeg de mogelijkheid om bonuspunten te verdienen toe door middel van zoveel mogelijk zwerfafval op te ruimen onderweg. Heb je interesse in een duurzame invulling van jullie bedrijfsuitje in Utrecht, of ergens anders in de wereld? Laat het ons weten. 

Offerteaanvraag 

Het team dat de meeste punten scoort, is aan het einde van dit virtuele teamuitje te zien op het leaderbord. Durf jij de strijd op afstand aan te gaan met je collega's?  Dit teamuitje is in alle steden en dorpen van Nederland te spelen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Speciale¬†Healthy¬†Walk¬†Together app
  • Uitdagende hersenkrakers
  • Opdrachten en vragen personaliseren
  • Eindelijk even allemaal (tegelijk) weg vanachter de computer
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

22.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 ‚ā¨ 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 ‚ā¨ 24,50 p.p. excl BTW
12 - 29 ‚ā¨ 750,00 excl. BTW (vast bedrag)

Onze eventmanager helpt graag!

030 - 223 22 31

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen